Τρίτη, Νοεμβρίου 17

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για το Εφηβικό – Ήττα για τους Άνδρες – Φιλικά Νεανίδες Κορασίδες


 Μεγάλη νίκη σημείωσε το Εφηβικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, επί του Ηρακλή Πύργου με 56-51 και εξασφάλισε την πρόκριση του στη Β΄φάση μία αγωνιστική πριν το τέλος της Α΄ φάσης.
Τα παιδιά του Μανώλη Δούλια,  έπαιξαν όλα με ψυχή και κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική επικράτηση με την συμμετοχή και τριών παικτών του παιδικού τμήματος (Τραυλός, Μουίκης & Παυλάτος).
Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ ήταν ο Θεοδωράτος με 27 πόντους, ακολούθησε ο Τραυλός με 15, ενώ θετικοί ήταν όλοι όσοι αγωνίστηκαν.
 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-9, 28-21, 44-43, 51-56
Διαιτητές:  Γεράνιος – Λάμπος
ΑΣΚ (Μανώλης Δούλιας): Θεοδωράτος 27, Τραυλός 15 (2), Παπαδημητρίου 7, Ντεράι 4, Μουίκης Γιαννης 3, Παυλάτος, Χατζής, Διακρούσης, Μπενετάτος.
Την αποστολή συνόδευσε η έφορος της ομάδας Ράνια Πολλάκη. Τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης στο Αργοστόλι με τον  Ήφαιστο Αχιλλέα.
Ήττα για το Ανδρικό
 
Την ήττα στην Αχαγιά από την ομώνυμη ομάδα με 75-53, γνώρισαν οι άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΣΚΑ-Η.
Τις τελευταίες αγωνιστικές ο προπονητής Λεωνίδας Παπαδάτος είχε ενημερώσει το σύλλογο ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσει η ομάδα να κάνει κάποια νίκη θα πρέπει εκ των πραγμάτων να γίνει αλλαγή προπονητή για να ενεργοποιηθεί η ομάδα μέσα από αυτή τη διαδικασία.
Έτσι λοιπόν μετά τον αγώνα με την Αχαγιά ο Λεωνίδας Παπαδάτος υπέβαλε την παραίτησή του,  η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του συλλόγου κατανοώντας τους λόγους.
Πλέον  η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα πριν από την ερχόμενη αγωνιστική,  που θα διεξαχθεί στο κλειστό "Αντ. Τρίτσης".
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα και πάλι προσέφερε στο Αντρικό τμήμα ο Λεωνίδας Παπαδάτος τα τελευταία χρόνια, δύο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής  Β΄& Α2, οδηγώντας την ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Βεβαίως θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα τμήματα υποδομών αγοριών και κοριτσιών του συλλόγου μας.
 Διαιτητές: Κωστής - Γεράνιος
Δεκάλεπτα: 22-17, 29-27, 50-39, 75-53
ΑΣΚ (Λ. Παπαδάτος):  Χρηστατος, Κορακιανίτης 5, Μπαχος 14 (4), Θεοδωρατος 6 (1), Καλαφατης, Βαρβαρηγος 15 (3), Βαλλιανατος 4, Καραπετσας 3 (1), Μητροπουλος, Καβαλιερατος 6.
ΑΧΑΓΙΑ 82 (Δελαρτας): Νικολοπουλος 33 (5), Τσεκλενης 12, Κωτσετας 11 (1), Σταμοπουλος 8, Λιακοπουλος 8, Λυκουδης 3 (1).
Ξεκίνησαν φιλικά Νεανίδες και Κορασίδες

 Τους πρώτους φιλικούς τους αγώνες έδωσαν την Κυριακή οι Νεανίδες και οι Κορασίδες του ΑΣΚ, αντιμετωπίζοντας τις αντίστοιχες ομάδες από την Ανδραβίδα.
 Οι Νεανίδες ηττήθηκαν με 29-25, ενώ οι Κορασίδες επικράτησαν με 19-18.
Διαιτητές ήταν οι αθλητές του Εφηβικού Παπαδημητρίου και Μπενετάτος.
Τις ομάδες  κοούτσαρε η Ράνια Πολλάκη, έχοντας ως βοηθό της την αδελφή της Λίνα.
Θα υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι φιλικοί αγώνες που θα βοηθήσουν στην αγωνιστική «χημεία» των γυναικείων τμημάτων του ΑΣΚ.
Φώτο









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου