Κυριακή, Μαρτίου 17

Νίκη στις καθυστερήσεις για τα Διλινάτα 1-0 τους Πρόννους


Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο ντέρμπι της αγωνιστικής στις Κεραμειές, μεταξύ των πρωτοπόρων και αήττητων Διλινάτων και των Πρόννων, η ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα πάρει μια σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις με σκορ 1-0 και θα πιάσει στην κορυφή τον Παλληξουριακό.
Οι ομάδες είχαν από ένα  ημίχρονο, οι Πρόννοι φάνηκαν να πατάνε καλύτερα στο πρώτο και οι γηπεδούχοι στο δεύτερο. 
Οι φάσεις ήταν λίγες, αφού οι δυνατές μονομαχίες γινόταν στο κέντρο, μιας και οι άμυνες δεν έδιναν... δικαιώματα.
Υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις και σε αυτές, ο Χασάι θα πετύχει το μοναδικό γκολ της ομάδας του, αλλά και του αγώνα.
Φάσεις και γκολ
Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξαν σημαντικές φάσεις στο παιχνίδι, εκτός από ένα σουτ του Ζαρνακούπη στο 32’ που θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Ντερβισάι.
Στην επανάληψη τα Διλινάτα θα μπουν δυνατά και με καλό ρυθμό, θα δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις και θα πετύχουν το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι.
Στο 54’ ο Αποστολάτος, μετά την απόκρουση των αμυντικών των γηπεδούχων θα πιάσει ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντερβισάι.
Ο Κ. Τζωρτζάτος στο 65’ θα εκτελέσει από δεξιά ένα φάουλ που αναγκάζει τον Παπαβασιλείου να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
Ένα δυνατό σουτ του Χασάι, από πλάγια δεξιά, μετά από 2’ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων.
Καλή ευκαιρία για τους Πρόννους στο 75’, όταν μετά το κόρνερ του Σπαθή, ο Ζαρνακούπης θα πιάσει την κεφαλιά για να σώσουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Τέλος, και ενώ όλα έδειχναν «λευκή» ισοπαλία, θα έρθει η λύτρωση στο 90+4’ με τον Τούρλα να εκτελεί ένα «μεγάλο» πλάγιο στη μεγάλη περιοχή και εκεί μετά την πρώτη κεφαλιά των επιθετικών των Διλινάτων, ο Χασάι θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και με μια δεύτερη θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου, μέσα σε πανηγύρια.
Έτσι τα Διλινάτα θα βρεθούν ξανά στην κορυφή, ισόβαθμα του Παλληξουριακού και όλα σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά της κανονικής περιόδου θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική στο μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και Β. Παναγιωτόπουλο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Καλαφάτης Ε., Νεστερένκο Α., Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Δημ., Βουκελάτος (46’ Αλεξάτος), Χασάι, Δρόσος (69’ Τούρλας), Θεοτοκάτος (46’ Λουκάτος), Τζωρτζάτος Κ., Χαραλαμπόγλου (46’ Τζωρτζάτος Χρ.).
Α.Ο. Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής, Κουρκουμέλης Χ. (87’ λ.τ. Xhelaj), Παπαδημητρόπουλος, Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Σπ., Πολλάκης (79’ Κουρκουμέλης Κ.), Κόμητας, Στάβερης Κ. (59’ Στάβερης Ν.), Ζαρνακούπης (88’ λ.τ. Δημητράτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου