Δευτέρα, Μαρτίου 18

Τρία αδέλφια διαιτητές "σφυρίζουν" στον ίδιο αγώνα!!!


Ένα σπάνιο και καθόλου σύνηθες γεγονός είχαμε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Μεσσηνίας πριν λίγες ημέρες.
Με τα πτυχία του διαιτητή
Αφορά τη διαιτησία και στους πρωταγωνιστές βρίσκεται ένα «δικό» μας κορίτσι διαιτητής, η Δήμητρα Ρηγοπούλου, Μεσσήνια στην καταγωγή, που προφέρει τις διαιτητικές της υπηρεσίας και στα δικά μας πρωταθλήματα και μάλιστα απόλυτα επιτυχημένα.
Την Κυριακή 3/3/2019 μια διαιτητική 3αδα, ντυμένη στα μπλε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Γεώργιος Λουκαρέας" στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και στον αγώνα πρωταθλήματος ΑΠΣ ΑΡΙΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Μόνο του φυσικά το γεγονός δεν θα έλεγε τίποτε, άλλωστε η διεξαγωγή ενός αγώνα ξεκινάει από αυτό. Όμως η 3αδα αυτή είχε κάτι ξεχωριστό κάτι, όπως προαναφέραμε, σπάνιο, αφού την αποτελούσαν τρία αδέλφια!!!
Διαιτητής ο Ηλίας Ρηγόπουλος με βοηθούς τις αδελφές του Δήμητρα και Βασιλική-Ερατώ.
Φοβερό συναίσθημα, θα το έλεγα συγκινητικό. Τρία νέα παιδιά από μια ποδοσφαιρική οικογένεια, μιας και ο πατέρας τους Σπύρος Ρηγόπουλος, ήταν για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής και παράγοντας στην ιστορική ομάδα του χωριού του, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ, αλλά και παρατηρητής αγώνων στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Ο κ. Σπύρος ήταν εκεί, καμάρωνε τα βλαστάρια του και συγκινημένος χαιρόταν πολύ τις στιγμές, όπως άλλωστε και τα τρία του παιδιά - διαιτητές του αγώνα.
Εμείς να ευχηθούμε στα τρία αξιόλογα παιδιά – διαιτητές της οικογένειας Ρηγόπουλου, να είναι υγιείς να χαίρονται τις στιγμές και να φθάσουν πολύ ψηλά στην διαιτησία γιατί τέτοια παιδιά σε αξίες και ήθος τα έχει ανάγκη η διαιτησία.
Όσο για εμάς έχουμε ένα λόγο παραπάνω για αυτό, μιας και η Δήμητρα, ένα εξαιρετικό παιδί, όπως προαναφέραμε, λόγω επαγγέλματος βρίσκεται στο νησί μας και βοηθάει την τοπική διαιτησία.

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Νίκο Κοζομπόλη του Sport365.gr Μεσσηνίας για την παραχώρηση των φώτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου