Κυριακή, Μαρτίου 31

Πρώτος και καλύτερος ο Παλληξουριακος στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα.... 3-0 τους Πρόννους


Σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος αήττητος, πρώτος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και νικητής επί των Πρόννων με σκορ 3-0.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα πρώτα 45΄του, ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας πέτυχε τρία τέρματα και σίγουρα πήρε μια δίκαιη νίκη που την στέλνει να συνεχίσει στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα και στους +4 βαθμούς.
Αντίθετα οι Πρόννοι που έμειναν τελικά στην 3η θα πάνε στη σειρά με μόλις +1 βαθμό επίσης στην 3η θέση.
Φάσεις και γκολ
Οι «ερυθρόλευκοι» θα προηγηθούν μόλις στο 7’ 1-0 στο σκορ με ένα πολύ δυνατό συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής του πρώτου σκόρερ της φετινής περιόδου Μ. Μπράτι.
Μετά από 2’ ο Παπαβασιλείου θα σώσει πολύ δύσκολα από το 2-0 στο δυνατό σουτ του Ηλ. Αντωνάτου.
Μπράτι – Σπ. Μαρκάτος  στο 13’ θα συνεργαστούν πολύ ωραία και ο τελευταίος απέναντι από τον Παπαβασιλείου εύκολα θα πλασάρει για το 2-0.
Στο 42’ ο Σπ. Κουρκουμέλης θα ανατρέψει μέσα στην περιοχή τον Ηλ. Αντωνάτο και ο κ. Καραΐσκος υποδεικνύει το πέναλτι. Εκτελεί ο Μπερναλής εύστοχα και πετυχαίνει το 3-0 για τους γηπεδούχους.
Αυτό το 3-0 είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 49’ οι «ερυθρόλευκοι» θα σταθούν άτυχοι, αφού το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Μουρελάτου Χ.Σ., θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Πρόννων.
Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 51’ με τον Περαματζή απέναντι από τον Σκαματζούρα να χάνει την ευκαιρία να μειώσει, μιας και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 70’ μάλιστα θα κερδίσουν πέναλτι με τον Ζαρνακούπη να ανατρέπεται από τον Τζιαρτζάνη και αυτή την φορά τον κ. Καραΐσκο να υποδεικνύει πέναλτι.
Εκτελεί ο ίδιος και αστοχεί, αφού στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 90+1’ και τον Παπαβασιλείου να προλαβαίνει τον Ηλ. Αντωνάτο και να απομακρύνει την μπάλα σώζοντας από το 4-0.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη  και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Τζιαρτζιάνης, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (70’ Αρμάντο), Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (Llalaj), Μουρελάτος Χρ., Αντωνάτος Κ. (67’ Μπαλάσκας), Μουρελάτος Χ.Σ. (76’ Μαρούλης).
Α.Ο. Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής (64’ Δημητράτος), Κουρκουμέλης Χ. (73’ Llalaj), Κουρκουμέλης Σπ., Κόμητας, Ζαρνακούπης, Στάβερης Ν. (76’ Walkeb), Στάβερης Κυρ., Helaj (49’ Στεφανάτος), Περαματζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου