Κυριακή, Μαρτίου 31

Στα playoffs τα Φωκάτα 1-0 την Εύγερο

Τα Φωκάτα τελικά είναι η ομάδα που πήρε σήμερα το απόγευμα το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και τα playoffs, αφού επικράτησε της Ευγέρου στις Κεραμειές με σκορ 1-0.
Έτσι η ομάδα της Λακήθρας θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση.
Σε γενικές γραμμές στις Κεραμειές παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι και τους γηπεδούχους καλύτερους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά να φθάνουν σε μία δίκαιη, όσο και πολύ σημαντική νίκη.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4’ ο Πετεινάτος θα διώξει εντυπωσιακά την μπάλα πάνω από την εστία του κόρνερ, μετά τη κοντινή κεφαλιά του Τριανταφυλλίδη.
Μετά από 2’ η καρφωτή κεφαλιά του Παλικισιάνου, μετά από το κόρνερ από αριστερά του Τριανταφυλλίδη θα περάσει λίγο πάνω από την εστία της Ευγέρου άουτ.
Και πάλι ο Τριανταφυλλίδης θα τροφοδοτήσει στην περιοχή τον Μαστροκωσταντή, όμως το σουτ που επιχειρεί, στέλνει την μπάλα άουτ στο 15’.
Στο 23’ ο Αδαμόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ θα τροφοδοτήσει αριστερά στην περιοχή τον Τριανταφυλλίδη, αυτός θα κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Χρ. Φωκάς από πολύ κοντά αστοχεί στο πλασέ του.
Νέα σπουδαία επέμβαση στο 31’ για τον Πετεινάτο στο απ’ ευθείας σουτ του Μαστροκωσταντή, μετά του την πάσα από τον Ε. Φωκά.
Αυτές ήταν οι φάσεις για το πρώτο 45λεπτο και τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη στην πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 65’ ο Γεροκωσταντής μέσα στην περιοχή και δεξιά θα κάνει το δυνατό σουτ και ο Πετεινάτος σώζει στην δεξιά του γωνία με τα πόδια.
Από το 79’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Κοσμάς θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και θα αποβληθεί.
Ο Μπουγάς στο 83’ θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, ο Τριανταφυλλίδης δεν κάνει καλό πλασέ για να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα ο Πετεινάτος.
Στο επόμενο λεπτό τα Φωκάτα θα πετύχουν το 1-0 με τον Γεροκωσταντή να κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς και να βρίσκει κάθετα στην περιοχή τον Παγουλάτο και τον τελευταίο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα «κλειδώνοντας» τη νίκη και τη συμμετοχή της ομάδας του στα playoffs του πρωταθλήματος.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ Ρηγοπούλου και τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Φωκάτας:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Αδαμόπουλος, Παλικισιάνος, Τζάκης, Φωκάς Χρ., Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός, Φωκάς Ε. (63’ Παγουλάτος), Γεροκωνσταντής (86’ Τσιγαρίδας), Καμπανός (88’ Malshi), Τζωρτζάτος (77’ Μπουγάς).
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος (90+1’ Παπαγεωργίου), Παπαναστασάτος Χρ., Κλειτογιάννης (85’ λ.τ. Λύτρας), Παπαναστασάτος Κ.,  Δρακονταειδής, Papa, Στεφανιώτης (40 λ.τ. Ποιμενίδης), Κοσμάς, Κοκκόσης (57’ Πολλάκης), Δήμου, Μοντεσάντος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου