Πέμπτη, Μαρτίου 21

Νέα ομάδα μπάσκετ στην Κεφαλονιά και το όνομα αυτής "Ακαδημία" (Εικόνες)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
BASKETBALL CLUB
Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να κάνουμε γνωστό στον αθλητικό, και όχι μόνο, κόσμο της Κεφαλονιάς ότι ξεκινάει κι επίσημα την λειτουργία του το σωματείο μπάσκετ «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ».
Ο σύλλογος καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά τώρα στα πρώτα του βήματα, όπως άλλωστε υποδεικνύει και η επωνυμία του,  έχει σαν στόχο να βάλει τις σωστές βάσεις, έτσι ώστε όσα παιδιά επιθυμούν να μάθουν σε βάθος το άθλημα του μπάσκετ.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι, καταρχήν, όσον αφορά στις ηλικίες παμπαίδες mini, pro mini, δηλαδή παιδιά γεννηθέντα από 2005 έως 2010. Μέσα από ένα απαιτητικό πρόγραμμα εξειδικευμένων προπονήσεων στόχος μας είναι οι ομάδες αυτές να συμμετέχουν, ανταγωνιστικά, σε αγώνες εκτός Κεφαλονιάς, αλλά και εντός φυσικά,  σε συνεργασία με τους άλλους συλλόγους του νησιού μας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο μεθοδικός και απαιτητικός χαρακτήρας των προπονήσεων και των αγώνων είναι ο δρόμος για την ατομική βελτίωση και ανάπτυξη κάθε μικρού αθλητή.
Παράλληλα με τα αγωνιστικά στοχεύουμε κι επιθυμούμε τη δημιουργία κι άλλων τμημάτων όπως, τμήμα παιδιών γεννηθέντων 2011-2012, γυναικείο τμήμα, ή τμήμα μπάσκετ περισσότερο ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το άθλημα του μπάσκετ έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης στην Κεφαλονιά. Υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα αλλά και πολλοί άνθρωποι που το αγαπούν και το υπηρετούν. Θέλουμε κι εμείς, σαν νεοσύστατο σωματείο, μέσα από την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό  με τα άλλα σωματεία του νησιού μας, να βάλουμε ένα λιθαράκι προς την κατεύθυνση αυτή.
Εικόνες 






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου