Παρασκευή, Μαρτίου 15

Η pregame της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Ύστερα από διακοπή δυο εβδομάδων, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 16-17/3 το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, με την 1η αγωνιστική των playoffs και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος, στο Δημοτικό Κεραμειών.
Ο πρώτος της κανονικής περιόδου Πυλαριακός 
έχει δύσκολη αποστολή στις Κεραμειές
Πρώτα το Σάββατο 16/3 στις 3 και 30' το απόγευμα, στις Κεραμειές, στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας των αγώνων κατάταξης του πρωταθλήματος της "μικρής" κατηγορίας, ο 2ος της κανονικής διάρκειας, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε ένα σπουδαίο από όλες τις απόψεις παιχνίδι, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής, φιλοξενεί τον 1ο της τελικής κατάταξης Πυλαριακό, με το νικητή να βάζει γερές βάσεις όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και την κατάκτηση της φετινής κούπας.
Η συνέχεια την επόμενη μέρα, Κυριακή 17/3, όπου στις 11 και 15' το πρωί στο ίδιο γήπεδο, σε ένα ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, τα δυο αουτσάιντερ της διεκδίκησης κάποιου εισιτηρίου που οδηγεί στην Α' κατηγορία, Εθνοφρουρός - Έρυσσος, "συγκρούονται" για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και παράλληλα το πάνω χέρι.
Εδώ, να θυμίσουμε ότι η 1η και 2η ομάδα της τελικής κατάταξης αυτής της σειράς ανέρχονται στην Α' κατηγορία και θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα εκεί.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 16-3-2019   ώρα:  15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Πυλαριακός
Χρηστάτος 
Σπύρος
Θωμάς Β.
Αντωνιάδης Ν.
2.
Κυριακή  17-3-2019   ώρα:  11:15
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Α.Ο. Ερύσσου
Χατζηγεωργίου
Νίκος

Ρηγοπούλου Δ.
Μαγουλάς Σπ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 1ης αγωνιστικής, των Playoffs του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 16-17/3/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Σάββατο 16-3-2019
Μεγάλο ντέρμπι στις Κεραμειές κρίνεται ο "μισός" τίτλος στην πρεμιέρα των playoffs
Στις Κεραμειές, το Σάββατο το απόγευμα στις 3 και 30’ τα playoffs της Β’ κατηγορίας, ανοίγουν την αυλαία τους με ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και υποψήφιες για την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία.
Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, φιλοξενεί τον πρώτο Πυλαριακό, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό, αλλά και αγωνιστικό ενδιαφέρον, όπου επιθυμία όλων στην ομάδα του Τάκη Φωή είναι μόνο το νικηφόρο ξεκίνημα και η άνοδος στην κορυφή με το «καλημέρα».
Τη νίκη όμως θα επιδιώξουν και οι "κυανέρυθροι" από την Πύλαρο.
Μια νίκη, που όχι μόνο θα τους διατηρήσει στο ρετιρέ αυξάνοντας την διαφορά από τον αντίπαλο τους στους +5 βαθμούς.
Με μια τέτοια εξέλιξη, σίγουρα η ομάδα του Κ. Βιτωράτου θα είναι σχεδόν το απόλυτο φαβορί της κατάκτησης της κούπας και της ανόδου στην Α’ κατηγορία .
Μεγάλο λοιπόν παιχνίδι, μεγάλη αγωνία και πάθος για τη νίκη, που εκτός των παραπάνω θα δώσει και ψυχολογικό αβαντάζ στη νικήτρια ομάδα.
Φυσικά, κανείς εδώ δεν μπορεί να λάβει υπόψη του τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων της κανονικής διάρκειας, αφού σε αυτά τα έξι παιχνίδια που πραγματικά θα «καίει» η μπάλα, θα κριθεί ο τίτλος και τα δύο εισιτήρια ανόδου.
Περιμένουμε ένα ντέρμπι με αγωνία ως το τέλος, ενώ θα χρειαστεί υπομονή και καθαρό μυαλό. Σαφώς ομάδα που θα πετύχει τη νίκη να έχει το προβάδισμα στη συνέχεια.
Και τα τρία αποτελέσματα σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πιθανά!
Στην κανονική διάρκεια, οι συγκεκριμένες ομάδες είχαν από μια νίκη εκτός έδρας. Το «τριφύλλι» είχε φύγει με το τρίποντο της νίκης και σκορ 3-1 από τον Καραβόμυλο και οι «κυανέρυθροι» με νίκη 2-0 από τις Κεραμειές!!
Να σημειώσουμε εδώ ότι οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν στη σειρά με το bonus της πρωτιάς της κανονικής διάρκειας  και τους +4 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι ως δεύτεροι με τους +2.
    
Κυριακή 17-3-2019
Την Κυριακή το ντέρμπι των αουτσάιντερ επίσης στις Κεραμειές
Η συνέχεια της 1ης αγωνιστικής των playoffs της Β’ κατηγορίας την επόμενη ημέρα και ώρα 11 και 15’ στο ίδιο γήπεδο, όπου και ολοκληρώνεται με τον αγώνα Εθνοφρουρού - Ερύσσου.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τα αουτσάιντερ του μίνι πρωταθλήματος που θέλουν τη νίκη για να ελπίζουν.
Οι γηπεδούχοι, που τερμάτισαν στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας και πάνε με 0 βαθμούς στη σειρά και στην πρώτη και ιστορική τους συμμετοχή σε αγώνες κατάταξης, δεν επιθυμούν να περάσουν απαρατήρητοι ψάχνοντας κάτι καλό. Τώρα πιο θα είναι αυτό θα δείξει μετά από 6 αγωνιστικές.
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι τερμάτισαν στην 3η και συνεχίζουν με αυτό το +1 θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του ενός, εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α’ κατηγορία.
Δυνατό και πολύ κρίσιμο θα λέγαμε το παιχνίδι για την πορεία των δύο «μονομάχων» και το όνειρο της ανόδου.
Ένα παιχνίδι, που φαίνεται ότι θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τη λήξη του.
Το περιμένουμε δυνατό και τις δυο ομάδες ικανές να αποχωρήσουν από τις Κεραμειές με το «χρυσό» τρίποντο.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στον πρώτο γύρο η Έρυσσος είχε πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη στον Καραβόμυλο με σκορ 3-0, ενώ σε αυτό του δεύτερου γύρου στις Κεραμειές, οι δύο ομάδες ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
-
-
-
-
 -
4
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
-
-
-
-
-
2
3.
Α.Ο. Ερύσσου
-
-
-
-
-
1
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
-
-
-
-
-
0
    
Η επόμενη αγωνιστική 
2η playoffs  -  (24/3/2019)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Α.Ο. Ερύσσου – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου