Κυριακή, Μαρτίου 31

Επιτέλους γκολ για την Εικοσιμία μετά από 23 αγωνιστικές ή 2.153'


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με οκτώ γκολ και κυρίως χωρίς σκοπιμότητες, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, Ο Μανδραϊκός εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τα πολλά λάθη των γηπεδούχων και παράλληλα με την πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα του Χαμηλού θα πάρει τη νίκη με σκορ 6-2.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς προδόθηκε από την αστοχία της, την πολύ καλή παρουσία του Χαμηλού, τα πολλά λάθη, αλλά και τα εύκολα γκολ που συνεχίζει να δέχεται, κάτι που την αδικεί, αφού ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσε να ολοκληρώσει το ματς με κάτι καλύτερο από αυτό το 2-6.
Σε γενικές γραμμές ο Μανδραϊκός είχε καλή παρουσία, ήταν αρκετά παραγωγικός και με καλή κυκλοφορία έφτασε σε αυτό το 2-6.
Το ευχάριστο στο παιχνίδι η επιτυχία των πρώτων και ιστορικών της τερμάτων στο πρωτάθλημα, μετά από 23 αγωνιστικές ή καλύτερα μετά από 2.153’!!!
Οι ευκαιρίες από τις δυο πλευρές και ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους ήταν πολλές με σημαντικότερη την απώλεια πέναλτι στο 0-1!! Εμείς θα αρκεστούμε στα γκολ του αγώνα.
Τα γκολ
Στο 9' Χαλβατζίου μετά από ωραία συνεργασία με τον Λέλουδα από αριστερά, θα βρει με ωραία παράλληλη πάσα στο δεύτερο δοκάρι τον Ντουντίγια και αυτός από κοντά αμαρκάριστος με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσέτσα για το 0-1.
Στο 36’ ο Ντουντίγια θα ανατρέψει μέσα στην περιοχή τον Πολυδωράτο και θα υποδειχθεί η παράβαση από τον διαιτητή κ. Ρέκκα.
Εκτελεί ο Γ. Μινέτος και ο πολύ καλός σήμερα Χαμηλός θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα μπλοκάρει την μπάλα.
Ο Λέλουδας στο 39’ σαν σε προπόνηση θα πασάρει μέσα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Παντελίδη και  τελευταίος χωρίς πρόβλημα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-2 της ομάδας του.
Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη σε μια ίδια φάση με αυτή του 0-2 με τους ίδιους πρωταγωνιστές οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-3 στο 57'.
Στο 80’ ο Κούστας από δεξιά  θα βρει στην περιοχή τον Χαλβατζίου και αυτός εύκολα θα γράψει το 0-4 για τον Μανδραϊκό.
Και στο 83’ η Εικοσιμία μετά από 2.153’ θα βρει δίχτυα!!!!! Ο Κορσιάνος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Πολυδωράτος στο β’ δοκάρι με ωραία κεφαλιά θα γράψει ιστορία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πετυχαίνοντας το πρώτο προσωπικό, αλλά και της ομάδας του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα μειώνοντας σε 1-4.
Στο 87’ η ομάδα της Μάνδρας θα πετύχει το 1-5 όταν στο φάουλ του Λέλουδα, η μπάλα θα βρει στο τείχος, θα πάρει μια παράξενη τροχιά και θα καταλήξει στα δίχτυα του Τσέτσα.
Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-5 και θα μειώσουν ακόμη περισσότερο με μια καταπληκτική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Ντεντλάλα στην πολύ καλή σέντρα από δεξιά του Κορσιάνου.
Το τελικό 2-6 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει στο 90+2’ ο Αμπαλάι με αρκετή δόση τύχης αφού ο Τσέτσα θέλει να διώξει με τα πόδια, η μπάλα κοντράρει στο σώμα του επιθετικού του Μανδραϊκου και η συνέχεια γίνεται απλή διαδικασία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Ηλ. Ρέκκας με βοηθούς τους κ.κ. Μ. Καρβούνη από τη Μεσσηνία και  Αλ. Ασημακόπουλο από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Korshumov (81’ Κούρτι), Στεφανάτος, Μινέτος, Ντεντλάλα, Κορσιάνος, Μπούσι, Χρηστάτος (81’ Μάστορας), Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος, Ντουκάι Α. (72’ Κουμαριώτης).
Μανδραϊκος:(Ι. Μπότσης), Χαμηλός, Σταυρόπουλος, Πετσίτης (61’ Κούστας), Πιτέλης, Μαυρίδης, Χαβαντζίου, Μπούσης, Παντελίδης, Λέλουδας, Κωνσταντινίδης (49’ Αμπαλάι), Ντουντίγια.
****************************
Δήλωση Γ. Κουμαριώτη, υπαλλήλου Ενωσιακού:
"Μετά από αυτόν τον Μαραθώνιο 6 και πλέον μηνών της Εικοσιμίας στην Γ' Εθνική, στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, θα ήθελα ως εργαζόμενος στον χώρο που τη φιλοξένησε με αγάπη και ζεστασιά, να ευχαριστήσω την ομάδα, τα παιδιά και τον προπονητή κ. Μιχάλη Αθηναίο για την άψογη συνεργασία μας.
Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ αυτούς του "ήρωες" ποδοσφαιριστές που απέμειναν και σήκωσαν ένα βαρύ φορτίο με ήθος αξιοπρέπεια και κυρίως μεγάλη αγάπη για τη φανέλα που φορούσαν, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.
Επίσης να ευχαριστήσω και το Sportsthea που βρίσκεται πάντα κοντά στο τοπικό ποδόσφαιρο και βοηθάει στην προβολή του".
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου