Σάββατο, Μαρτίου 16

Με το δεξί στα playoffs ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 1-0 τον Πυλαριακό


Πρεμιέρα σήμερα στα playoffs της Β’ κατηγορίας και στο μεγάλο ντέρμπι των Κεραμειών, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επικράτησε του Πυλαριακού με σκορ 1-0 και πάτησε με το δεξί στη σειρά.
Μια νίκη που το θέτει επικεφαλή στον βαθμολογικό πίνακα του μίνι πρωταθλήματος και τον κάνει φαβορί για το ένα από τα δύο εισιτήρια της σειράς.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία στα πρώτα 45’ να χάσουν τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές τους εξαιτίας τραυματισμού.
Όσον αφορά το ντέρμπι ήταν μέτριο προς το κακό, με ελάχιστες καλές στιγμές και τις δυο ομάδες εμφανώς αγχωμένες να μη μπορούν να προσφέρουν καλό θέαμα.
Ο Πυλαριακός ήταν καλύτερος, είχε μια ελαφρά υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Παπαστεργίου.
Από την άλλη ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς μετά την επιτυχία του 1-0 έδωσε χώρο στον αντίπαλο του και με πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, εκεί που κυριαρχούσε ο έμπειρος Γερ. Γασπαρινάτος, δεν έδινε δικαίωμα στους επιθετικούς των «κυανέρυθρων» να απειλήσουν ουσιαστικά.
Έτσι στο τέλος κατάφερε μια σπουδαία νίκη και ένα σημαντικό τρίποντο που την φέρνει στο ρετιρέ και με πολλές πλέον πιθανότητες την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στην Α’ κατηγορία.
Φάσεις και γκολ
Στο 4’ ο Γρηγοράτος θα φύγει στην κόντρα από αριστερά, θα μπει περιοχή, όμως το διαγώνιο σουτ ου επιχειρεί μπλοκάρεται εύκολα από τον Παπαστεργίου.
Με την συμπλήρωση 21’ οι «πράσινοι» θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπάμπη με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από την ωραία σέντρα από δεξιά του Beshaj για το 1-0.
Ένα γκολ που στο τέλος θα αποδειχθεί «χρυσό» για το «τριφύλλι»!
Ο Γιαννάτος θέλει να απειλήσει στο 4ο’ με ένα σουτ που μπλοκάρει ο Παπαστεργίου.
Την ίδια τύχη θα έχει το απ’ ευθείας σουτ του Beshaj, μέσα από την περιοχή στο κόρνερ από δεξιά του Φωή στο 43’.
Με αυτές τις λιγοστές καλές στιγμές θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 57’ ο Beshaj θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή για τον Κατσουρη, το σουτ του οποίου δεν είναι καλό και η μπάλα φεύγει άουτ.
Ένα δυνατό σουτ στο 73’ του Γρηγοράτου εκτός περιοχής και δεξιά, θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 87’ ο Βανδώρος θα βρει έξυπνα στην περιοχή τον Τσάκο, όμως ο τελευταίος πλασάρει άουτ, σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.
Στο επόμενο λεπτό ο Βανδώρος θα βρεθεί στο χόρτο από μαρκάρισμα του Νικολοβιένη και θα ζητήσει πέναλτι, όμως ο διαιτητής κ. Σπ. Χρηστάτος πολύ κοντά στη φάση δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
δεν είχαμε κάποια άλλη φάση μέχρι τη λήξη και, τελικά η ομάδα του Τάκη Φωή θα πάρει μια σημαντική νίκη και θα πιάσει κορυφή με το «καλημέρα».
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ.κ. Β. Θωμά και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Σπαθής, Τασιούλης, Κώστογλου, Γασπαρινάτος, Κατσούρης, Φωής, Μπάμπης (77’ Βανδώρος), Πάπα (69’ Τσάκος), Μακρίδης, Beshaj (90’ Deraj).
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Κουγιανός (46 λ.τ. Αλυσανδράτος Μ.), Rexha (70’ Saliaj), Μιχαλίτσης (46’ λ.τ. Φάντης), Καβαλλιεράτος, Γιαννάτος, Νικολοβιένης, Σταμούλης Π., Γρηγοράτος, Ποταμιάνος, Σολδάτος (24’ λ.τ. Γασπαρής).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου