Σάββατο, Μαρτίου 30

Πέρασε εύκολα τον Οδυσσέα στον Σταυρό η Σάμη 9-1 και περιμένει


Σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό γήπεδο Σταύρου Ιθάκης διεξήχθη η αναμέτρηση της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στον Οδυσσέα και την Σάμη.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης του κ. Σπ. Μαγουλά, βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εύκολα τη νίκη με σκορ 9-1 και να περιμένουν ένα «δώρο» στο αυριανό παιχνίδι από την ομάδα της Ευγέρου, ώστε να κερδίσουν το τελευταίο εισιτήριο για την πρώτη τετράδα.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι, με την Σάμη να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και την ομάδα του Οδυσσέα να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. 
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν καλή ευκαιρία να προηγηθούν με τον Λιβιεράτο, το σουτ του οποίου θα αποκρούσει ο Μωραΐτης.
Στο 16’ θα έχουμε το 1-0 για την ομάδα της Σάμης με τον Καππάτο, ο οποίος θα σουτάρει από μακρυά, ο τερματοφύλακας Ζ. Κουτσουβέλης θα κάνει κακή εκτίμηση και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του.
Με τη συμπλήρωση 20’ στο παιχνίδι θα έχουμε το 0-2 από τον Ι. Αμούργη με σουτ από πολύ πλαγιά θέση, που θα αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα.
Στο 39’ ο Ι. Αμούργης θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Παππά, και τον διαιτητή κ. Σπ. Μαγουλά να υποδεικνύει πέναλτι.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο νεαρός Δ. Βιτωράτος, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας το 0-3.
Στο 41’ μεγάλη στιγμή για τον Οδυσσέα με τον Π. Κουτσουβέλη, ο οποίος θα κερδίσει τις κόντρες, θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
Στο 43’ νέα πολύ μεγάλη φάση για τον Οδυσσέα με τον Cela, το σουτ του οποίου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Μωραΐτη, ενώ στην επαναφορά ο Π. Κουτσουβέλης από κοντά θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Αυτό το 0-3 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στο 47’ ο Ι. Αμούργης, μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Μετάι θα πλασάρει για το 0-4.
Στο 50’ και πάλι ο Ι. Αμουργης με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 0-5.
Στο 52’ ο Ι. Αμούργης, θα γυρίσει την μπάλα από δεξιά και ο Ζαχαράτος από κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-6.
Στο 67’ και πάλι ο Ζαχαράτος θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του οποίου θα καταλήξει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 0-7 της ομάδας του.
Στο 68’ ο τερματοφύλακας Ζ. Κουτσουβελης δεν κάνει σωστή απομάκρυνση, ο Δ. Βιτωράτος θα βρεθεί μόνος απέναντι του και θα κάνει με ωραίο πλασέ το 0-8.
Στο 74’ ο Οδυσσέας θα κερδίσει πέναλτι, έπειτα από υπόδειξη του διαιτητή για χέρι του Καραγιαννάκη. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Π. Κουτσουβέλης Π., που θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Καβαλιεράτου, μειώνοντας στο 1-8.
Στο 77’ θα έχουμε το 1-9 για την Σάμη με τον Βιτωράτο Δ., ο οποίος με ωραίο πλασέ θα νικήσει τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα.
Στο 86’ θα έχουμε την τελευταία καλή στιγμή του αγώνα για τον Οδυσσέα, με τον Cela από αριστερά να γυρίζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, από κοντά όμως ο Π. Κουτσουβέλης, θα νικηθεί από τον Καππάτο, ο οποίος θα διώξει πάνω στην γραμμή και στην επαναφορά θα διώξει εκ νέου απομακρύνοντας τον κίνδυνο.
Έτσι η Σάμη έκανε το καθήκον της και περιμένει με αγωνία το αυριανό παιχνίδι των Κεραμειών για να ξέρει αν θα συνεχίσει στην 4αδα ή θα ολοκληρώσει τις φετινές της υποχρεώσεις.
Όσον αφορά τον Οδυσσέα επιστρέφει και τυπικά στην Β’ κατηγορία με μια βαριά εντός έδρας ήττα! 
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τις κ. Δ. Ρηγοπούλου και Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Dylja, Τσίρος (86' Λομβάρδος), Προσαλέντης Γ., Παππάς, Κουτσουβέλης Π., Μετσάνι Α., Cela, Μαρούδας (86’ Περίχαρος), Λιβιεράτος (30’ Καρατζής Θ –  80’ Καρατζής Ν.), Βέρρας.
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ. (46’ Καβαλιεράτος), Πολυχρονάτος, Βιτωράτος Κ., Κορσιάνος (46’ Ζαχαράτος), Καραγιαννάκης, Καππάτος, Αμούργης Α. (74’ Βελισσαράτος), Μετάι, Βιτωράτος Διον., Περιβολάρης (46’ Βελισσαράτος), Αμούργης Ι..
** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του α' γύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου