Κυριακή, Νοεμβρίου 3

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Πυλαριακός.... στην 2η θέση 3-2 την Πρόοδο Ιθάκης


Σημαντική νίκη απέναντι στην ουραγό της Α’ κατηγορίας Πρόοδο Ιθάκης, πέτυχε σήμερα το πρωί, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας στον Καραβόμυλο, η φετινή ευχάριστη έκπληξη, ο Πυλαριακός με σκορ 3-2.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου τελικά θα είναι αυτή που θα κερδίσει το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς στα λεπτά των καθυστερήσεων, παράλληλα θα κρατήσει το αήττητο, αλλά και την παρουσία της ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στην 2η θέση, ισόβαθμη της Εικοσιμίας!!
Οι φιλοξενούμενοι σήμερα θύμισαν την καλή Θιακιώτικη ομάδα, πάλεψαν, όπως παλιά για κάποιον βαθμό, τον οποίο κρατούσαν μέχρι το 90+3’, χρονική στιγμή που δέχθηκαν το 3-2 και έτσι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την 8η συνεχόμενη, από την έναρξη της σεζόν ήττα.
Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, αν συνεχίσουν έτσι, σίγουρα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους, ενώ θα παλέψουν και για ένα καλό πλασάρισμα.
Αντίθετα, οι «κοκκινόμαυροι» της Ιθάκης θα πρέπει να συνεχίσουν με εμφανίσεις σαν τη σημερινή και ίσως καλύτερες, για να διεκδικήσουν και να πετύχουν τον φετινό τους στόχο.
Το παιχνίδι του Καραβόμυλου σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό με πολύ μεγάλη αγωνία ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, εναλλαγές και σκόρερ τους Τ. Κλειτογιάννη που έκανε χατ τρικ για τους γηπεδούχους και Αντ. Παπαδόπουλο, που πέτυχε και τα δύο των φιλοξενούμενων, στην πρώτη φετινή του παρουσία στην ομάδα, αν και είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι, θα είναι αυτοί που με τη συμπλήρωση 26’ αγώνα θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0, με πολύ ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τ. Κλειτογιάννη και την μπάλα συρτά να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Γ. Τσιντήλα.
Οι «μαυροκκόκινοι» της Ιθάκης δεν θα το βάλουν κάτω και αποφασισμένοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, κάτι που θα πετύχουν στο 29’ με σουτ του Αντ. Παπαδόπουλου, από τα όρια της περιοχής και αφού εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.
Όμως στο 36’ ο Τ. Κλειτογιάννης, κορυφαίος του αγώνα, θα χτυπήσει και πάλι, μετά από ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά και δεξί σουτ, μέσα από την περιοχή, στη δεξιά γωνία του Τσιντήλα για το 2-1 του Πυλαριακού και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.
Αυτό το 2-1 θα παραμείνει μέχρι και την ολοκλήρωση των πρώτων 45’.
Στην επανάληψη η ομάδα του Χρ. Μανωλόπουλου θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 59’ και πάλι ο Αντ. Παπαδόπουλος, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από φάουλ του Ηλιόπουλου από αριστερά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φλαμιάτου, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι στον Καραβόμυλο το «Χ» θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Τ. Κλειτογιάννης είχε αντίθετη άποψη και στο 90+4’, μετά την σέντρα από δεξιά του Καβαλλιεράτου, με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα, πετυχαίνοντας το 3-2 λύτρωση για την ομάδα του, αλλά και το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι, μέσα σε τρελά πανηγύρια από τους φίλους της ομάδας στην κερκίδα και τους συμπαίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
Μεγάλη λοιπόν νίκη για την ομάδα του Κ. Βιτωράτου, που φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο για πολλά πράγματα φέτος.
Για την Πρόοδο από την άλλη, μένει μια πικρή γεύση για τον χαμένο βαθμό στα χασομέρια, από την άλλη η εμφάνιση της μπορεί να γίνει αφετηρία για ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Δημητρίου, Κλειτογιάννης, Μιχαλάτος Daut), Ποταμιάνος, Σολδάτος,  Νικολοβιένης Θ., Saliaj (70’ Γιαννάτος), Νικολοβιένης K. (80’ Καβαλλιεράτος), Σταμούλης, Φούκας (70’ Φάντης).
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Γρίβας Ι., Σίτυ (20’ Παπαδόπουλος),  Καλούδης, Λαγκαδάς, Χαιντάρι, Ηλιόπουλος, Τσάμης (47’Bushi), Κελασίδης (71’ Χάνος), Αρταβάνης, Γαλάτης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου