Σάββατο, Νοεμβρίου 16

Πήρε τη ρεβάνς της 7αρας η Εικοσιμία... μεγάλη νίκη εκτός έδρας 0-3 τον Πυλαριακό


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, η Εικοσιμία θα πάρει σπουδαία νίκη από τον Πυλαριακό με σκορ 0-3!
Μια νίκη ρεβάνς της βαριάς της ήττας, στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο.
Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις πολλές και σημαντικές τους απουσίες παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας στο παρελθόν αυτό το βαρύ 7-1 και παράλληλα να διατηρήσουν το αήττητο τους, που τους φέρνει από σήμερα στην κορυφή, αλλά με 1 και 2 παιχνίδια περισσότερα από Διλινάτα - Παλληξουριακό αντίστοιχα!
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι με νωπές τις δάφνες του παραπάνω αγώνα, χωρίς πάθος και αγωνιστικά μετριότατοi, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στη διοργάνωση.
Σε γενικές γραμμές, είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μισό, με ελάχιστες φάσεις, ένα γκολ και μια ελαφρά υπεροχή της Εικοσιμίας κατά διαστήματα.
Στην επανάληψη το θέαμα έγινε αγωνιστικά λίγο καλύτερο, αφού σε αυτό το διάστημα είχαμε αρκετές καλές στιγμές, αλλά και δύο ακόμη υπέροχα τέρματα, από τους «κυανόλευκους» της Λειβαθούς.
Συμπερασματικά η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη, σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4΄οι φιλοξενούμενοι, θα φανούν απειλητικοί με το σουτ του Κονόμη, να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και την μπάλα να περνάει κόρνερ, ελάχιστα από το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού της εστίας του Φλαμιάτου, κόρνερ.
Με τη συμπλήρωση 23’ στο παιχνίδι, ο Κονόμη με ωραία εκτέλεση φάουλ από δεξιά θα βρει στην περιοχή τον Μινέτο και αυτός με μια υπέροχη κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας των γηπεδούχων και στα δίχτυα για το 0-1.
Στην πρώτη καλή στιγμή του Πυλαριακού στο 33’, ο Κλειτογιάννης, μέσα από την περιοχή πιεζόμενος από τον Μπελτσώνια, μετά την σέντρα από δεξιά του Γιαννάτου, δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και έτσι δεν ανησυχεί ο Σκαμαντζούρας.
Χωρίς κάτι αξιόλογο θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και την ομάδα του Ακ. Τσιμάρα μπροστά στο σκορ 0-1.
Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και στο 47’ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Γιαννάτος, μετά από ψηλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας του Rexha, θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει πάνω από τον Σκαμαντζούρα, άουτ.
Στο 54’ ο Μινέτος θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή για τον Πολλάτο, που δεν προλαβαίνει και τελικά διώχνουν την μπάλα οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Ο Σκαμαντζούρας, στη φάση του αγώνα, στο επόμενο λεπτό, θα πραγματοποιήσει μεγάλη απόκρουση στο διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή του Rexha, αφού θα πεταχτεί στη δεξιά του γωνία και με υπερένταση θα πετάξει εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ.
Στη συνέχεια ένα σουτ του δραστήριου και σήμερα Γ. Μινέτου στο 69’, μπλοκάρεται από τον Φλαμιάτο.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που πίεζαν για την ισοφάριση στο 75’.
Ο Σολδάτος, εκτελεί γρήγορα το φάουλ με στόχο να αιφνιδιάσει, την άμυνα των φιλοξενούμενων, κάτι που κατάφερε, όμως ο Γιαννάτος μέσα στην περιοχή καθυστερεί, με αποτέλεσμα να καλύψει υπέροχα την μπάλα με το σώμα του ο Α. Ντουκάι και να την αφήσει στη συνέχεια να καταλήξει άουτ.
Ο Πολλάτος στο 77’, μετά την έξυπνη κάθετη του Ντ. Ντουκάι, απέναντι από τον Φλαμιάτο πλασάρει και στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Πυλαριακού.
Σπουδαία ευκαιρία θα χαθεί από τον Κλειτογιάννη στο 81’, όταν θα φύγει δυνατά από αριστερά στην κόντρα, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας του Σκαμαντζούρα και άουτ.
Σειρά του Πρέντζα στο 85’ να κάνει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, που όμως δεν βρίσκει στόχο.
Πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι στο 87’, θα πετύχουν και το 0-2 και έτσι θα «κλειδώσουν» μια μεγάλη νίκη για την ομάδα τους, με ένα καταπληκτικό σουτ του κορυφαίου με διαφορά παίκτη του αγώνα Ντ. Ντουκάι, εκτός περιοχής στην δεξιά γωνία του Φλαμιάτου.
Τέλος, στο 89’ ο Κονόμης με ένα ψηλοκρεμαστό καλοζυγισμένο σουτ από τα όρια της περιοχής, θα «κρεμάσει» τον Φλαμιάτο και θα γράψει το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.
Ένα αποτέλεσμα που θα είναι και το τελικό στο παιχνίδι. Την Εικοσιμία να παίρνει μια μεγάλη ρεβάνς, να ανεβαίνει στην κορυφή και τον Πυλαριακό να δέχεται τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στη σεζόν, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει του στόχου του!
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (70’ Σολδάτος), Κλειτογιάννης, Rexha (80’ Salaj), Ποταμιάνος, Καβαλλιεράτος (50’ Daut), Νικολοβιένης Θ., Γιαννάτος, Νικολοβιένης Κ., Σταμούλης, Δημητρίου (85’ Αλυσανδράτος Σπ.).
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Σκαμαντζούρας, Χρίστο, Ντουκάι Α., Μινέτος, Ντουκάι Ντ., Κορσιάνος (50’ λ.τ. Στεφανάτος), Κονόμη, Πολλάτος (85’ Τζάκης), Πρέντζας, Κούρτι, Μπελτσώνιας (80’ Μάστορας).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου