Παρασκευή, Νοεμβρίου 1

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 2-3/11 η 3η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια και αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3/11 στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής και των 5 συνολικά αγώνων του προγράμματος.
Δύο θα διεξαχθούν το Σάββατο 2/11 το απόγευμα, σε Τζαννάτα - Καραβόμυλο και τα υπόλοιπα τρία την επόμενη ημέρα Κυριακή 3/11, σε Καραβόμυλο - Ληξούρι και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Μια ακόμη αγωνιστική με πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρκετά από αυτά ντέρμπι, τα οποία μπορούν να δώσουν "αέρα" σε κάποιες ομάδες, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα
Ο Π.Α.Ο. Εύγερος αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  2-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Παλληξουριακός
Καραΐσκος
Απόστολος
Μενεγάτος Ε.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Σάββατο  2-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας
Χρηστάτος
Σπύρος
Γάτσιος Δ.
Κομητόπουλος Π.
Κυριακή  3-11-2019   ώρα:11:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόοδος 
Χρηστάτος
Σπύρος
Δαμιανού Α.
Μάστορα Μ.
Κυριακή  3-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Εθνικός Κεφ. - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Δαμιανού Α.
Μάστορα Μ.
Κυριακή  3-11-2019    ώρα:15:00
ΔΑ.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Φωκάτα
Χατζηγεωργίου
Νικόλαος
Καρλής Α.
Καναλλάτος Ν.
         
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική
Σάββατο  2/11
Με το μεγάλο ντέρμπι στο Δημοτικό Τζαννάτων, το Σάββατο στις 3 το απόγευμα, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ τοπικής κατηγορίας.
Ένα παιχνίδι που εκτός της βαθμολογικής ανάγκης των δύο αντιπάλων, ίσως και να αποτελεί τη ρεβάνς της ήττας των γηπεδούχων στο Super Cup και την απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς.
Σίγουρα όλα τα βλέμματα το Σάββατο θα είναι στραμμένα στα Τζαννάτα.
Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και  οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο παραμένουν μέχρι σήμερα αήττητοι, αλλά και με το απόλυτο νικών, τόσο στη συγκεκριμένη διοργάνωση όσο και σε αυτή του τοπικού κυπέλλου.
Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου έχει στο ενεργητικό της, για το τοπικό κύπελλο, 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 1 στο πρωτάθλημα, όσοι και οι αγώνες που έχει δώσει.
Ανάλογη είναι και η παρουσία αυτής του Ηλία Ζερβού αφού σε 5 αγώνες για τον θεσμό του κυπέλλου έχει 5 νίκες, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει μια νίκη σε έναν αγώνα.
Και οι δυο ομάδες έχουν κάνει το ρεπό τους στο πρωτάθλημα!
Περιμένουμε στα Τζαννάτα το Σάββατο το απόγευμα ένα δυνατό παιχνίδι, αν και ο αγωνιστικός χώρος φαίνεται ότι δεν θα είναι καλός σύμμαχος στις προσπάθειες των δύο «μονομάχων». 
Φυσικά, ανεξάρτητα από αυτό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παρακολουθήσουμε καλό θέαμα, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, που στα μεταξύ τους παιχνίδια, πολλές φορές γίνονται απρόβλεπτες.
Έτσι και οι δύο μπορούν να διεκδικήσουν το καλύτερο και για αυτό θα αγωνισθούν.
Οι γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα, πέραν της καλής τους παρουσίας, να εκμεταλλευθούν και τη δύναμη που τους παρέχει η έδρα!
              
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο η Σάμη φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι.
Είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε μεταξύ τους αγώνα, αφού συμμετέχουν στην διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου, στον ίδιο όμιλο, τον Β’. Το πρώτο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Λειβαθούς με σκορ 2-1.
Οι γηπεδούχοι που δεν τα πάνε και πολύ καλά, στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μετρούν ισάριθμες ήττες. 
Αλλά και στο κύπελλο τα πράγματα δεν είναι καλύτερα και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 8αδας, αφού βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τρεις βαθμούς, μετρώντας και εδώ 2 ήττες και 1 νίκη!
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με μια πολύ καλή παρουσία και στις δύο διοργανώσεις, έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους «8» του τοπικού κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με μια νίκη και μία ισοπαλία, στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς.
Και για τους δύο το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη και το τρίποντο.
Να σημειώσουμε ότι για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια θα έχουν σημαντικές απουσίες, κάτι που κάνει το έργο τους δύσκολο, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους και σε μια έδρα που αν περάσεις αποκτάς πλεονέκτημα.
Περιμένουμε ένα ντέρμπι και τις «μάχες» στον αγωνιστικό χώρο να τις αναμένουμε μεγάλες.
Ελπίζουμε όμως, ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα.
              
Κυριακή  3/11
Η αγωνιστική πλέον μεταφέρεται για την επόμενη μέρα, και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Πυλαριακό – Πρόοδο Ιθάκης στον Καραβόμυλο.
Ένα σημαντικό από άποψης βαθμών παιχνίδι και τους γηπεδούχους να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και να παραμείνουν στα ψηλά πτώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Την φετινή περίοδο αρκετά ποιοτικοί, φαίνεται ότι επέστρεψαν στην μεγάλη κατηγορία για να μείνουν.
Η παρουσία τους τόσο στο κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα είναι αξιοπρόσεκτη και εκπλήσσει μέχρι στιγμής θετικά τους φίλους της.
Στην πρώτη διοργάνωση, έχουν ενεργητικό 2 νίκες και παθητικό 1, γεγονός που τους φέρνει στην 2η θέση της κατάταξης στον Β’ όμιλο, με πολλές πιθανότητες να είναι αυτοί που θα πάρουν το δεύτερο, από τα δύο εισιτήρια για τους «8».
Αλλά και στο πρωτάθλημα η παρουσία τους είναι καταπληκτική παραμένουν αήττητοι, έχοντας 1 ισοπαλία και μια νίκη μέχρι σήμερα, στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει.
Η πορεία αντίθετα των φιλοξενούμενων της Προόδου, κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι αφού και στις δυο διοργανώσεις που τρέχουν στη νέα περίοδο και σε 7 παιχνίδια μετρούν ισάριθμες ήττες (5 στο κύπελλο – 2 στο πρωτάθλημα!!
Τα προβλήματα στη συμπαθή ομάδα της Ιθάκης φαίνονται αρκετά και πρέπει άμεσα να λυθούν, αφού ο χρόνος δεν περισσεύει για την επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.
Στον Καραβόμυλο πηγαίνει με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα χρειάζεται την προσοχή των αντιπάλων τους.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι που σε καμία περίπτωση οι Θιακοί δεν πρέπει να υποτιμηθούν.  
                         
Δυνατό όμως είναι και το απογευματινό παιχνίδι του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, όπου στις 3 ο Εθνικός Κεφαλονιάς, ενισχυμένος τελευταία και με νέο τεχνικό στον πάγκο του φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, με πίστη για ένα νέο ξεκίνημα.
Ένα σημαντικό παιχνίδι για δυο ομάδες που έχουν κοινούς στόχους και μέχρι τώρα παραμένουν χωρίς βαθμό στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, γεγονός που κάνει επιτακτική ανάγκη τη κατάκτηση τους.
Οι γηπεδούχοι, με μια μέτρια στην αρχή, αλλά αρκετά βελτιωμένη στη συνέχεια παρουσία, εκτός από το πρωτάθλημα στο κύπελλο που συμμετέχουν στον Γ’ όμιλο δεν τα πάνε και εκεί καλά, αφού κινδυνεύουν πολύ σοβαρά να μείνουν εκτός 8αδας, μιας και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 2 νίκες και 3 ήττες, στα πέντε παιχνίδια που είχαν συμμετοχή.
Τα ίδια πάνω – κάτω ισχύουν και για τους «πράσινους» στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού στον Α’ όμιλο που ανήκουν βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς πίσω από τον Ηρακλή Πρόννων, με απολογισμό επίσης 2 νίκες και 3 ήττες, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σειράς και περιμένουν ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων (νίκη επί της Προόδου και παράλληλα ήττα του Ηρακλή Πρόννων με Διλινάτα) για να κατακτήσουν το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου.
Αυτό όμως που καίει τις δυο ομάδες είναι ο μεταξύ τους αγώνας και τι μπορεί να κερδίσει η κάθε μία από αυτό.
Έτσι περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι και τις ομάδες να δίνουν τη δική τους «μάχη» για το αποτέλεσμα που επιθυμούν και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη.
Δυνατότητες να το πετύχουν έχουν και οι δύο!
              
Τέλοs, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα πρωτοπόρα και αήττητα Διλινάτα σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, φιλοξενούν τα Φωκάτα.
Οι γηπεδούχοι, με μια πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα, παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάνουν μια εντυπωσιακή πορεία, τόσο στο τοπικό κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.
Παραμένουν αήττητοι και μάλιστα με το απόλυτο 7Χ7, αφού για την πρώτη διοργάνωση και στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, μετρούν ισάριθμες νίκες. Αποτέλεσμα, να βρίσκονται ήδη στους «8» της διοργάνωσης και μάλιστα με καπαρωμένη την πρωτιά, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σειράς.
Και στο πρωτάθλημα βέβαια ανάλογη είναι η πορεία τους, αφού και σε αυτό μετρούν δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα.
Με αυτά που δείχνουν μέχρι τώρα στον αγωνιστικό χώρο, μας πείθουν ότι στις φετινές διοργανώσεις, θα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων και του νταμπλ.
Τα Φωκάτα, αρκετά ανανεωμένα φέτος, με αρκετά νέα πρόσωπα δείχνουν μια πολύ καλή εικόνα, όμως έχουν χάσει βαθμούς που πιθανόν δεν έπρεπε να χαθούν.
Αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κυπέλλου, αφού μέχρι τώρα και στις τρεις αγωνιστικές του Δ’ ομίλου, έχουν 1 νίκη και 2 ήττες, βρίσκονται ισόβαθμοι με δυο ακόμη ομάδες και η τύχη τους στο θεσμό θα κριθεί κατά πολύ στο παιχνίδι τους με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. την προσεχή Τετάρτη, όπου θέλουν μόνο νίκη, αφού με ήττα χάνονται.
Σχετική εικόναΣτο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με μία νίκη και 1 ισοπαλία απολογισμό μέχρι τώρα.
Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι βαθμολογικά πολύ ενδιαφέρον, αφού μια ενδεχόμενη γκέλα θα τα φέρει, λογικά μακριά από την κορυφή.
Αναμένουμε ένα ντέρμπι με την ποιότητα των δύο ομάδων, να μας κάνει να αισιοδοξούμε περιμένοντας, καλό θέμα και γκολ.
θεωρούμε, ότι οι δύο ομάδες είναι ικανές να αποχωρήσουν από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με ένα «χρυσό» και οπωσδήποτε, απαραίτητο για τη συνέχεια τρίποντο.
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
2
2
0
0
6 - 1
6
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
2
1
1
0
6 - 1
4
3.
Α.Ο. Φωκάτα
2
1
1
0
3 - 2
4
4.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2
1
1
0
3 - 1
4
5.
Π.Α.Ο. Εύγερος
2
1
1
0
2 - 1
4
6.
Α.Ο. Παλληξουριακός *
1
1
0
0
4 - 0
3
7.
Α.Ο. Πρόννοι *
1
1
0
0
2 - 0
3
8.
Α.Ο. Σάμης
2
0
0
2
1 - 6
0
9.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
0
0
2
1 - 4
0
10.
Α.Ο. Εθνικός
2
0
0
2
2 - 7
0
11.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
2
0
0
2
0 - 7
0
* Αγώνα λιγότερο
         
Η επόμενη 4η αγωνιστική
(9-10/11/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός – Π.Α.Ο. Εύγερος
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτα
4.
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Σάμης
5.
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
6.
Ρεπό: Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου