Σάββατο, Απριλίου 6

Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση..... Έβαλε "φωτιά" στο πρωτάθλημα 1-0 στο τοπικό τον πρωτοπόρο Αστέρα

Μεγάλος νικητής του τοπικού, από όλες τις απόψεις, αναδείχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου και στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, ο νεοσύστατος Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου με σκορ 1-0!

Πρώτον γιατί ανέβηκε βαθμολογικά στη 2η θέση, με την πρώτη του νίκη στη σειρά, αλλά και πολύ περισσότερο γιατί, έστω με ένα παιχνίδι παραπάνω, συνεχίζει με πολύ περισσότερες ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου και την ιστορική του άνοδο του στη "μεγάλη" κατηγορία!

Και στο σημερινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία, πάλεψαν το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι ήταν κομβικό και τελικά δικαιώθηκαν με ένα "χρυσό" τρίποντο, που τους βάζει δυναμικά στον στόχο, αρχικά της ανόδου και στη συνέχεια της διεκδίκησης της "κούπας"!

Σε ότι έχει να κάνει με το τοπικό, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε με δύναμη πάθος, ελάχιστες φάσεις (οι δύο ομάδες πρόσεχαν ιδιαίτερα τις άμυνες και απειλούσαν μόνο με κάποια μακρινά σουτ) και μέτριο θέαμα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν στην πιο κρίσιμη στιγμή της σειράς να συνεχίσουν το σερί τους, το οποίο σταμάτησε στις 8 νίκες, με αποτέλεσμα να πάρουν "φωτιά" τα playoffs και όλες οι ομάδες να διεκδικούν πια, τίτλο και θέση στην Α' κατηγορία της επόμενης περιόδου (τα Διλινάτα Β' μόνο τίτλο μπορούν να διεκδικήσουν – όχι άνοδο).

Το σίγουρο είναι ότι στη συνέχεια και στις 4 αγωνιστικές που απομένουν θα παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, μέχρι την ολοκλήρωση του, με δυνατές "μονομαχίες" και πολλές συγκινήσεις, αφού όλες οι ομάδες είναι μέσα στους στόχους τους!

Τα γκολ του αγώνα

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού, στο 43' ο Δ. Τζουγανάτος με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, εκτός περιοχής για το 0-1.

Ένα γκολ που δεν άλλαξε και ήταν το τελικό αποτέλεσμα, μέχρι την ολοκλήρωση του τοπικού.

Απλά να αναφέρουμε ότι, οι τυπικά γηπεδούχοι, ολοκλήρωσαν το ντέρμπι με "10" ποδοσφαιριστές, αφού στο 89' ο Γ. Αναλυτής θα δεχθεί την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Β. Θωμά.

Με τη νίκη της αυτή, ο Α.Ο. Αναγέννηση ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς, -3 από το σημερινό του αντίπαλο και βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, για άνοδο και τον τίτλο.

Από την άλλη, ο Αστέρας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του και να βρεθεί μία ανάσα από τον τίτλο και την άμεση επάνοδο στη "μεγάλη" κατηγορία!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β. (46' Αλυσανδράτος Δ.), Μαρκέτος Θ., Συνοδινός, Λουκέρης (46' Τζωρτζάτος), Αλυσανδράτος Αν., Γιακουμάτος, Κούτσης (46' Διονυσάτος), Τοζάι, Βλάχος (69' Γιαντζούδης), Μαρούλης Σ. (46' Μαρούλης Γ.), Αναλυτής Γ..

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Χότζα, Τιμοθεάτος, Σινάι, Παναγόπουλος, Μπαράκος (84' Συνοδινός), Πάπα (61' Μπράτι), Μαρούλης Γ., Τζουγανάτος, Μπουρλώτος, Bushaj, Μπουσάι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου