Σάββατο, Απριλίου 6

Ο "καθρέφτης" της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Β' κατηγορίας - Αποτελέσματα Σαββάτου 6/4/2024 - Βαθμολογία

Συνέχεια με την 2η αγωνιστική, είχαμε σήμερα Σάββατο 6/4/2024 το απόγευμα, της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Β' τοπικής κατηγορίας και τα playoffs ανάδειξης του πρωταθλητή 2023 - 2024, αλλά και της ομάδας που θα τον ακολουθήσει στη "μεγάλη" κατηγορία της επόμενης σεζόν, με τη διεξαγωγή του ενός εκ των δύο αγώνων του ημέρας στο Ληξούρι, αφού το άλλο του προγράμματος μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Διλινάτων Β' μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 17/4!!

        

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

α/α

Αγώνας

Σκορ

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.   0 - 1

         

Έβαλε "φωτιά" στα playoffs η Αναγέννηση 1-0 τον Αστέρα!!

****************************

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου  0-1

Με το τοπικό ντέρμπι της ημέρας, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου στον Άγιο Αντώνη, το μοναδικό του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής, των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, ο πρωτοπόρος Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου θα "γκελάρει" στη χειρότερη στιγμή, με αντίπαλο τον Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου και θα γνωρίσει την ήττα μετά από 8 νικηφόρους αγώνες με σκορ 1-0 και πλέον βάζει "φωτιά" στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γ. Συνοδινού, θα πάρει την πρώτη, πολύ σημαντική νίκη της στη σειρά και θα μπει δυνατά στη "μάχη" ανόδου της "μεγάλη" κατηγορίας, αλλά και για να γράψει ιστορία, περνώντας στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Αντίθετα, ο Αστέρας που πλέον νοιώθει την ανάσα και των 3 ομάδων που τον ακολουθούν, πέταξε μία μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει και να βρεθεί μία ανάσα από τον τίτλο και την άνοδο.

* Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ από το τοπικό του Ληξουρίου

        

Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ.
2
1
0
1
3 - 3
7
2.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.
2
1
0
1
2 - 3
4
3.
Α.Ο. Διλινάτων Β'
1
1
0
0
3 - 1
3
4.
Α.Ο.Κ.Ι. 
1
0
0
1
2 - 3
2

         

Η επόμενη (3η) αγωνιστική των Playoffs
(Σάββατο 13/4/2024)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων Β' - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

2.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου - Α.Ο.Κ.Ι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου