Παρασκευή, Απριλίου 5

Η pregame της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024..

Συνέχεια με την 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος ή αν προτιμάτε της 2ης φάσης της Β' τοπικής κατηγορίας.

Ήδη η 1η μας έδειξε πάνω κάτω τι μπορούμε περιμένουμε από αυτή την σειρά.

Φυσικά ξεχώρισε η μεγάλη νίκη, 8η σερί φέτος στις δύο φάσεις του πρωταθλήματος, από τον Αστέρα Ληξουρίου, ο οποίος δείχνει ασταμάτητος, μετά την αρχική ήττα της πρεμιέρας, τη μοναδική μέχρι τώρα από τα Διλινάτα Β' και σίγουρα παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και την άμεση επάνοδο του στη "μεγάλη" κατηγορία!

Από εκεί και πέρα, μετά τις εντός έδρας ήττες Α.Ο.Κ.Ι. - Αναγέννησης, όλα είναι πιθανά για το δεύτερο "εισιτήριο" προβιβασμού και για αυτό θα παλέψουν οι παραπάνω ομάδες, μιας και ο 3ος της παρέας ο Α.Ο. Διλινάτων, ο οποίος θέλει να κάνει την έκπληξη για τον τίτλο, δεν έχει δικαίωμα ανόδου!

Η ομάδα του Απ. Κοκκόση, έκανε το μπαμ στο Ληξούρι απέναντι στην τοπική Αναγέννηση, αφού πήρε νίκη ελπίδας - τίτλου με σκορ 1-3!

Δύσκολη σίγουρα η αποστολή τους. Όμως βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, θα το παλέψουν μέχρι το τέλος, εκεί που θα κάνουν "ταμείο". 

Αύριο λοιπόν, Σάββατο απόγευμα είναι μία πολύ σημαντική αγωνιστική για τις δύο Ληξουριώτικες ομάδες, που μπορεί το μεταξύ τους αποτέλεσμα, να μας ξεκαθαρίσει περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια.

Αγωνιστική δράση θα έχουμε μόνο με ένα παιχνίδι και αυτό Ληξούρι, αφού το άλλο της 2ης αγωνιστικής του Αργοστολίου, μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Διλινάτων Β', μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 17/4 στις 5 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου!

Αναβολές, οι οποίες σίγουρα δεν βοηθούν!

Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

            

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  6-4-2024  ώρα:17:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Αναγέννηση

Θωμάς

Βασίλης

Κατερέλος Ελ.

Μπαζάρογλου Π.


            

Σάββατο  6/4/2024

Με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί η 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024, μεταξύ του πρωτοπόρου Αστέρα Ληξουρίου και της Αναγέννησης.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους που θέλουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο της σειράς για να τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο και την άμεση επάνοδο τους στους μεγάλους του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Όμως, αν είναι σημαντικό για τους τυπικά γηπεδούχους για τους φιλοξενούμενους είναι κομβικό, μιάς και θέλουν, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τα Διλινάτα, να επανέλθουν στις επιτυχίες, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι, με μία νέα ήττα η κατάσταση θα δυσκολέψει σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και τα χαμόγελα πολλά στην ομάδα του Σ. Αναλυτή, μετά από αυτό το εντυπωσιακό σερί 8 νικών και πολύ περισσότερο το ονειρικό τους ξεκίνημα στη σειρά των playoffs και τη μεγάλη νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ.Ι. 3-2!

Αντίθετα, για την ομάδα του Γ. Συνοδινού υπάρχει μία μικρή απογοήτευση, λόγω της εντός έδρας ήττας επίσης στην πρεμιέρα, από τον Α.Ο. Διλινάτων Β' που τους άφησε αρκετά πίσω.

Στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", σε ένα σημαντικό παιχνίδι από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων και σίγουρα κομβικό από αυτή των φιλοξενούμενων, θεωρούμε ότι μπορεί να μας χαρίσει θέαμα και γκολ.

Σε τέτοια παιχνίδια άλλωστε παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, λόγω του τοπικού του χαρακτήρα και σίγουρα οι δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν αυτό που θέλουν!

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Αστέρας Αναγέννηση θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 3η φορά μεταξύ τους, με τους γηπεδούχους, να έχουν μέχρι τώρα το απόλυτο 2-2.

Στις 2 προηγούμενες και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι "πράσινοι" επικράτησαν στο ίδιο γήπεδο ισάριθμες φορές. Στον α' γύρο με σκορ 3-1, ενώ στον β' με σκορ 2-1.

Διαιτητής ο κ. Βασ. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ελ. Κατερέλο και Π. Μπαζάρογλου.

        

Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ.
1
1
0
0
3 - 2
7
2.
Α.Ο. Διλινάτων Β'
1
1
0
0
3 - 1
3
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
1
0
0
1
2 - 3
2
4.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.
1
0
0
1
1 - 3
1
        
Η επόμενη (3η) Αγωνιστική
(Playoffs - Σάββατο 13/4)

α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Διλινάτων Β' - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου
2.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου - Α.Ο.Κ.Ι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου