Παρασκευή, Απριλίου 5

Η pregame της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2023-2024...

Συνεχίζονται με την 4η αγωνιστική, η αν θέλετε ξεκινάει ο β' γύρος των playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, με πολύ σημαντικά παιχνίδια, των οποίων τα αποτέλεσμα μπορούν να βάλουν ακόμη και πρόωρο τέλος στη σειρά! 

Μετά από τρεις αγωνιστικές και σε ότι είδαμε μέχρι τώρα, ο ανίκητος με το απόλυτο 21Χ21 Α.Ο. Παλληξουριακός, είναι το ξεκάθαρο φαβορί και μάλιστα σε συνδυασμό δικής του νίκης και ισοπαλίας ή ήττας της Εικοσιμίας στον Καραβόμυλο, χρίζεται και μαθηματικά πρωταθλητής Α' κατηγορίας, δύο "στροφές" πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος και η συνέχεια να είναι τυπική διαδικασία, ενώ το βάρος θα πέσει στην καλύτερη προετοιμασία, ενόψει των playoffs ανόδου στη Γ' Εθνική!.

Η Σάμη, που είναι ήδη εκτός διεκδίκησης, θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη σειρά και παράλληλα μέχρι την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος το βάρος να πέσει στους "μικρούς", ώστε να κερδίσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη τους, αφού και ο coach πιστεύει πολύ σε αυτούς.

Η Εικοσιμία μετά την απώλεια του τοπικού κυπέλλου, παρουσιάστηκε πολύ θετική την περασμένη αγωνιστική παίρνοντας την 1η φετινή της νίκη με αντίπαλο τον Πυλαριακό και 2η στη σειρά. Όμως έχει δύσκολο έργο όσον αφορά τον τίτλο, μιας και έχει μείνει αρκετά πίσω και συγκεκριμένα στους -6 βαθμούς από την κορυφή και τον Παλληξουριακό. 

Με νίκη στο Καραβόμυλο παραμένει μαθηματικά στο στόχο!

Τέλος, ο Πυλαριακός αυτής της σειράς, δεν έχει τη "φρεσκάδα" της κανονικής διάρκειας και πλέον είναι εκτός στόχου, με αποτέλεσμα η συνέχεια να φαντάζει περισσότερο σαν αγγαρεία.

Το ενδιαφέρον λοιπόν είναι, αν θα συνεχίζει η Εικοσιμία να έχει, έστω και μαθηματικά ελπίδες ή αν οι "ερυθρόλευκοι" θα πανηγυρίσουν τον τίτλο δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!

Την Κυριακή το απόγευμα, τόσο στο Ληξούρι, όσο και στη Σάμη περιμένουμε και τα δύο ματς επιθετικά, με ωραίο θέαμα και αρκετά γκολ!

Ο πρωτοπόρος με το απόλυτο  - κυπελλούχος 2023 - 2024  Α.Ο. Παλληξουριακός



Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή  7-4-2024  ώρα:17:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας

Θωμάς

Βασίλης

Βουτσινάς Αγγ.

Μπαζάρογλου Π.

2.

Κυριακή  7-4-2024  ώρα:17:00

Δημοτικό Ληξ. "Α.Ο. Παλληξουριακός"

ΑΟ Παλληξουριακός - ΑΠΣ Πυλαριακός

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Καραΐσκος Απ.

Κατερέλος Ελ.

            

Κυριακή  7/4/2024

Με το ενδιαφέρον κυρίως από την αγωνιστική του πλευρά παιχνίδι, ανάμεσα σε Α.Ο. Σάμης και Α.Ο. Εικοσιμίας, την Κυριακή 7/4 στις 5 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής και ο β' γύρος των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες σε αυτή τη σειρά, αλλά και να διεκδικήσουν την πρώτη τους τη φετινή σεζόν, απέναντι στον αντίπαλο τους, έστω και αν βρίσκονται εκτός στόχου, αφού παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ και ο Σπ. Παπαδάτος αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, με σκοπό να αποκτήσουν εμπειρίες.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, με ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες θέλουν τη νίκη, ώστε να τις διατηρήσουν ακόμη μία αγωνιστική, αλλά και να ολοκληρώσουν στο τέλος τη σειρά, με το καλύτερο δυνατόν τελικό πλασάρισμα.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με νίκη του πρωτοπόρου Παλληξουριακού στο Ληξούρι, επί του Πυλαριακού η σεμνή τελετή θα έχει λάβει τέλος και οι "ερυθρόλευκοι" σε μία τέτοια περίπτωση, θα πανηγυρίσουν τον τίτλο, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος.

Την περασμένη αγωνιστική, οι μεν γηπεδούχοι γνώρισαν μια φυσιολογική ήττα στο ίδιο γήπεδο από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν άμεσα στις νίκες, επικρατώντας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με καλή μάλιστα εμφάνιση, του δυνατού Πυλαριακού με σκορ 4-0!

Την Κυριακή, στον Καραβόμυλο περιμένουμε ένα ανοικτό - επιθετικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και τις δυο ομάδες ικανές για τη νίκη.

Αποτελέσματα κυπέλλου και κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 6η φορά, με τους γηπεδούχους, εντός των τεσσάρων γραμμών να παραμένουν αήττητοι.

Οι 4 προηγούμενες ήταν: Για τη φάση των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, όπου το πρώτο παιχνίδι της σειράς διακόπηκε σε βάρος της Εικοσιμίας, ενώ στον επαναληπτικό του Καραβόμυλου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Για το πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν και στις δύο αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα 2-1 στον α' γύρο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-1 στον Καραβόμυλο στον β'.

Τέλος, για τα playoffs στον α' γύρο του μίνι πρωταθλήματος η Εικοσιμία επικράτησε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με εκείνο το βροντερό 7-0 της πρεμιέρας!!

Διαιτητής ο κ. Βασ. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Μπαζάρογλου.

            

Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Ληξουρίου στον Άγιο Αντώνη, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με το επόμενο παιχνίδι του προγράμματος της ημέρας, μεταξύ Παλληξουριακού - Πυλαριακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Μία νίκη που σε συνδυασμό ισόπαλου αποτελέσματος ή ήττας της Εικοσιμίας στον Καραβόμυλο την ίδια ώρα, τους χρίζει πρωταθλητές δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σειράς.

Αλλά και αυτό να μη συμβεί είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Ο Πυλαριακός, που σε αυτή την φάση δεν δείχνει την εικόνα της κανονικής περιόδου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός του ονείρου, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, να φανεί όπως στον α' γύρο ανταγωνιστικός και ότι καλύτερο τελικά προκύψει.

Αναμφισβήτητα, ο Παλληξουριακός καλύτερος και πιο ποιοτικός του αντιπάλου του, είναι το φαβορί της συνάντησης και όπως είπαμε και παραπάνω θα παραταχθεί μόνο για τη νίκη.

Άλλωστε μέχρι στιγμής διατηρεί το απόλυτο, που θέλει να διευρύνει, ιδιαίτερα όταν το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα του.

Στον Άγιο Αντώνη, την  Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με καλό θέαμα και φυσικά τους "ερυθρόλευκους" να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Μία νίκη, που αν τα νέα είναι καλά από τον Καραβόμυλο (ισοπαλία ή ήττα της Εικοσιμίας), θα έχουμε πρόωρους πανηγυρισμούς για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Αποτελέσματα κυπέλλου και κανονικής διάρκειας

Και εδώ οι δύο ομάδες και εδώ θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 6η φορά με τους γηπεδούχους μετρούν μόνο νίκες!

Οι 5 προηγούμενες ήταν: 

Για τη φάση των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, όπου οι "ερυθρόλευκοι" τόσο στον α' γύρο στον Άγιο Αντώνη, όσο και στον επαναληπτικό στα Μακρυώτικα, πήραν ισάριθμες νίκες με 6-0 και 3-1 αντίστοιχα.

Για το πρωτάθλημα, οι κυπελλούχοι επικράτησαν και στα δύο. Συγκεκριμένα 7-0 στον α' γύρο στο Ληξούρι και 1-0 στα Μακρυώτικα στον β´!

Τέλος, για τα playoffs στον α' γύρο του μίνι πρωταθλήματος, οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν των αντιπάλων τους με σκορ 1-0 στα Μακρυώτικα!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ελ. Κατερέλο.

        
Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

13

3

3

0

0

07 - 00

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

07

3

2

0

1

11 - 03

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

03

3

0

1

2

 01 - 06

4.

Α.Ο. Σάμης01 3   0   1    2   01 - 11

        

Η επόμενη (5η) Αγωνιστική
(Playoffs - Τετάρτη 10/4)

α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Σάμης
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου