Δευτέρα, Μαρτίου 25

Πέρασε το εμπόδιο του Εθνοφρουρού ο Πυλαριακός... Νίκη 0-2 στις Κεραμειές


Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό του τοπικού κυπέλλου, ο Πυλαριακός συνέχισε τις επιτυχίες κάνοντας σεφτέ στις νίκες στα playoffs της Β’ κατηγορίας, επικρατώντας του Εθνοφρουρού με σκορ 2-0 και πέρασε μόνος στην 2η θέση με 7 βαθμούς, 1 λιγότερο από τον πρωτοπόρο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας τελικά σε μια σημαντική νίκη που τους κρατάει ολοζώντανους στην διεκδίκηση της πρωτιάς και της κατάκτησης της φετινής κούπας!
Ο Εθνοφρουρός προσπάθησε, κράτησε για περισσότερο από μία ώρα το "0" αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα και να απειλήσει την εστία του Μακρή.
Τα γκολ
Το 0-1 για τους «κυανέρυθρους» από την Πύλαρο θα πετύχει στο 62' ο Ανδρ. Γρηγοράτος με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο Αντ. Γιαννάτος θα είναι ο επόμενος σκόρερ του Πυλαριακού στο 71' με πολύ ωραία καρφωτή κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Σφαέλλου για το τελικό 0-2, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολοβιένη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα. Ε. Μπακάκη και τον κ. Δ. Γάτσιο.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός: (-), Σφαέλλος, Μινέτος, Μιχαλάτος Ν., Τουλουμενίδης (61' Χατζηνικολάου), Τζωρτζάτος, Σέρρας, Κοσμετάτος (53' Κόκκινος), Θωμάτος, Χριστακόπουλος (84' Μιχαλάτος Γ.), Χατζής, Γασπαρινάτος.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Γασπαρής Α., Rexha (72' Μάστορας), Ποταμιάνος, Καβαλλιεράτος (57' Saliaj), Φάντης, Νικολοβιένης,  Γιαννάτος, Γρηγοράτος, Σπαθής (46' Γασπαρής Γ.), Σταμούλης Π..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου