Κυριακή, Μαρτίου 17

Σημαντικό "2" για την Έρυσσο 2-0 τον Εθνοφρουρό στις Κεραμειές

Σε ένα καλό παιχνίδι, σήμερα το πρωί στις Κεραμειές, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, η Έρυσσος θα πάρει μια σημαντική νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον γηπεδούχο Εθνοφρουρό και χτίζει βάσεις για τη συνέχεια, αφού βρέθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα η διαφορά που την χωρίζει από την κορυφή μειώθηκε στο -1 βαθμό.
Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν ισορροπημένο, παίχθηκε στο κέντρο, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν και να το κλείσουν προηγούμενοι στο σκορ 0-1.
Στην επανάληψη η Έρυσσος ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή, πέτυχε το 0-2 και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες να το διευρύνει.
Η ήττα αυτή για τους γηπεδούχους σίγουρα τους φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού στη συνέχεια δεν θα έχουν το δικαίωμα χαμένων βαθμών. Άλλωστε σε ένα μίνι πρωτάθλημα όπως αυτό, κάθε χαμένος βαθμός σημαίνει αποτυχία.
Φάσεις και γκολ
Στην σέντρα του Ρεπούση στο 25’ από δεξιά, ο Rexha μόνος στην περιοχή αστοχεί στην κεφαλιά και χάνει την ευκαιρία για το προβάδισμα της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στο 27’ με το δυνατό σουτ του Δανελάτου, να αποκρούεται από τον Καββαδία, που θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.
Στο 31’ η Έρυσσος θα ανοίξει το σκορ 1-0 με τον Rexha, ύστερα από την κεφαλιά πάσα του Σπυρόπουλου στο μακρινό φάουλ του Πατρίκιου.
Δοκάρι θα έχουν οι φιλοξενούμενοι στο 42’ ύστερα από ωραία συνεργασία Rexha-Sula  και σουτ του τελευταίου, μέσα από την περιοχή.
Αυτό το 0-1 είναι το σκορ που χωρίζει τις δυο ομάδες στα πρώτα 45’.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ο Εθνοφρουρός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Κοσμετάτος θα βρει στην περιοχή τον Λυμπεράτο και τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από την κενή εστία των φιλοξενούμενων.
Στο 60’ ο Καψογιώργης θα βρει στην περιοχή τον Rexha που πλασάρει στην έξοδο τον Σφαέλλο, η μπάλα θα κοντράρει στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και θα καταλήξει κόρνερ.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κοψίνης από αριστερά και τον Πατρίκιο στο δεύτερο δοκάρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 της Ερύσσου.
Στο 78’ ο Παπαλεξάτος θα κλέψει την μπάλα από τον Μινέτο θα μπει στην περιοχή και αντί να τροφοδοτήσει τον Καψογιώργη στην κενή εστία, θα προτιμήσει να σουτάρει από δύσκολη θέση και έτσι θα χαθεί μια σπουδαία ευκαιρία.
Μια ωραία ατομική ενέργεια στο επόμενο λεπτό από τον ίδιο ποδοσφαιριστή καταλήγει σε σουτ που διώχνει ο Σφαέλλος και στην επαναφορά ο Καψογιώργης, από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα άουτ.
Ένα σουτ εκτός περιοχής του Ν. Μιχαλάτου στο 82’ δεν ανησυχεί τον Καββαδία, αφού φεύγει μακριά από την εστία του άουτ.
Στο 85’ ο Sula θα βρει στην περιοχή τον Ρεπούση, όμως το σουτ που επιχειρεί από κοντά, στέλνει την μπάλα άουτ.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς την κα. Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός: (-), Σφαέλλος, Γασπαρινάτος, Μιχαλάτος Ν., Μιχαλάτος Γ., Τζωρτζάτος, Θωμάτος, Μπάμπης (51’ Σέρρας), Χατζής, Κοσμετάτος 58’ Μιχαλάτος Γ.), Λυμπεράτος (69’ Χατζηνικολάου, Δανελάτος,.
Α.Ο. Ερύσσου: (Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας. Ντόντα, Ρεπούσης, Βασιλάτος, Πατρίκιος, Καππάτος Σιμ. (69’ Κοψίνης), Πάπα Α. (69’ Καψογιώργης), Σπυρόπουλος (54’ λ.τ. Βαλσαμής), Sula, Πετρόπουλος, Rexha P. (75’ Παπαλεξάτος).



Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου