Κυριακή, Μαρτίου 24

Βαριά ήττα για την Εικοσιμία στη Ζάκυνθο


Με νέα βαριά ήττα και χωρίς την επιτυχία του ιστορικού της γκολ, ολοκλήρωσε και την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Α.Ο. Εικοσιμίας.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς στον δικό της «Γολγοθά» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αυτή την φορά ταξίδεψε στη γειτονική Ζάκυνθο αυθημερόν, για να αγωνιστεί με αντίπαλο το Καταστάρι, από το οποίο δέχθηκε την 21η ήττα στα 23 μέχρι τώρα παιχνίδια της και το σκορ να σταματάει στο 8-0!!
Οι απουσίες, τα πολλά λάθη, η «αχίλλειος φτέρνα» των στημένων φάσεων και το κοπιαστικό αυθημερόν ταξίδι της στο όμορφο νησί της Ζακύνθου, ήταν μεταξύ των άλλων οι αιτίες μιας κακής εμφάνισης και φυσικά μιας απόλυτα δίκαιης νίκης των Ζακυνθινών.
Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, είχαν την υπεροχή και με καλή κυκλοφορία έφθαναν εύκολα στην εστία του Τσέτσα πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα, ενώ είχαν και τρία δοκάρια.
Φάσεις και γκολ
Πριν συμπληρωθεί το 1’ στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι θα πάρουν στο προβάδισμα του σκορ 1-0, με τον Τηλιόπουλο να βγάζει ωραία σέντρα από δεξιά και ο Μεζίνι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσέτσα.
Μετά από 2’ σε έναν πλήρη αιφνιδιασμό από τους γηπεδούχους, ο Καψάσκης με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Κάρδαρη θα πετύχει το 2-0.
Με τη συμπλήρωση 10’ το σκορ θα πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, αφού ο Καψάσκης θα πετύχει το 3-0 με νέα κεφαλιά και πάλι από το κόρνερ του Κάρδαρη.
Στο 18’ ο Τσέτσα θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ στο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά του Πέττα.
Στο 25’ ο Μαρούδας μέσα από την περιοχή και αριστερά θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στον Στεφανάτο και θα καταλήξει κόρνερ.
Το 4-0 για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 26’ με κοντινό σουτ του Καρβούνη, σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, μετά το σουτ του Μεζίνι και την επαναφορά της μπάλας στον σκόρερ.
Με αυτό το 4-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη, δεν θα αλλάξει ο ρυθμός στο παιχνίδι, και οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν το σκορ στο 8-0!
Αρχικά στο 48’ ο Χρηστάτος θα ανατρέψει στην περιοχή τον Καψάσκη και θα υποδειχθεί πέναλτι από τον Καυκά.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μεζίνι για να πραγματοποιήσει μεγάλη απόκρουση με τη βοήθεια του δοκαριού, ο Τσέτσα.
Το 5-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Μεζίνι, μετά το λάθος του Κούρτι στο 53’.
Στο 56’ ο Μπούσι θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά στην  περιοχή, ο Χρηστάτος θα πιάσει μια αδύναμη κεφαλιά που δεν ανησυχεί τον Δρακόπουλο που μπλοκάρει εύκολα.
Ο Πέττας θα είναι ο σκόρερ του 6-0 στο 59’ με σουτ από τα όρια της περιοχής μετά την πάσα του Μεζίνι.
Στο 61’ ο Μαρούδας σουτάρει από κοντά άουτ.
Ο Καψάσκης, με σουτ μέσα από την περιοχή στο 66’ θα πετύχει το 7-0 για το Καταστάρι και το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι.
Δοκάρι για τη Ζακυνθινή ομάδα στο 77’ σε κεφαλιά του Μαρίνου.
Νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 82’ στο σουτ του Καψάσκη.
Τρίτο δοκάρι και πάλι για τους γηπεδούχους στο 87' με τον Μεζίνι.
Τέλος ο επίλογος θα γραφεί στο 89' με την επιτυχία του 8-0 των γηπεδούχων. 
Ο Κάρδαρης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Καψάσκης με κεφαλιά "ψαράκι" θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσέτσα και θα κάνει "καρέ" τερμάτων!
Διαιτητής ο κ. Απ. Καυκάς με βοηθούς τους κ.κ. Μαρ. Καρβούνη από τη Μεσσηνία και Χρ. Λιάπη από την Ηλεία.
Καταστάρι:(Δ. Νόλης), Δρακόπουλος (62’ Ταμαρέσης), Κουρέλλας, Καρβούνης (70’ Σκουρτάι), Σωτηρόπουλος, Μουσάϊ, Τηλιόπουλος, Πέττας Ρ. (62’ Δρόσος), Κάρδαρης, Καψάσκης, Μαρούδας (67’ Μαρίνος), Μεζίνι.
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Κουρσούμοφ, Στεφανάτος, Καπλάνης, Μινέτος, Μπούσι, Χρηστάτος, Κούρτι (70’ Κουμαριώτης), Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος, Ντουκάϊ Α. (70’ Μάστορας).
Εικόνες









Ευχαριστούμε τον καλό μας φίλο Δημ. Πέττα από τον ioniansport για τις φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου