Παρασκευή, Μαρτίου 22

Η pregame της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 23-24/3 το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, με την 2η αγωνιστική των playoffs και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος, σε Καραβόμυλο - Κεραμειές.
Πρώτα το Σάββατο 23/3 στις 4 το απόγευμα, στον Καραβόμυλο ο θριαμβευτής της πρεμιέρας, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία  και την άνοδο του στην Α' κατηγορία, φιλοξενείται στον Καραβόμυλο από την πολύ δυνατή Έρυσσο, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν νίκη για τους δικούς τους λόγους.
Η συνέχεια, την επόμενη ημέρα, Κυριακή 24/3, όπου στις 3:30 το απόγευμα στις Κεραμειές, ο Εθνοφρουρός φιλοξενεί τον μεγάλο νικητή  του πρώτου ημιτελικού του τοπικού κυπέλλου, Πυλαριακό σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι, για να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για άνοδο και οι φιλοξενούμενοι να ανέβουν περισσότερο βαθμολογικά, αφού η ήττα της πρεμιέρας στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο. έχει αλλάξει τα δεδομένα.
Εδώ, να υπενθυμίσουμε ότι, η 1η και 2η ομάδα της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α' κατηγορία και θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα σε αυτή.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 23-3-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Θωμάς
Βαίλης
Ρηγοπούλου Δ.
Μαγουλάς Σπ.
2.
Κυριακή  24-3-2019   ώρα:  15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Πυλαριακός
Μαγουλάς
Σπύρος
Μπακάκη Ε.
Γάτσιος Δ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 2ης αγωνιστικής, των Playoffs του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 23-24/3/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Σάββατο 23-3-2019
Έρυσσος - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς..... Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι στον Καραβόμυλο
Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, στις 4 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, με τους νικητές της πρεμιέρας Έρυσσο - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς να «μάχονται» για τη δεύτερη σερί νίκη τους στη σειρά.
Ένα παιχνίδι που σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερες πιθανότητες στη μία ή στην άλλη ομάδα για την κατάκτηση του ενός εκ των δυο εισιτηρίων, που οδηγούν στα μεγάλα «σαλόνια» του Κεφαλονίτικου ποδόσφαιρο.
Κάτι που αν καταφέρουν θα γράψουν ιστορία, αφού θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι που στην πρεμιέρα πέρασαν το εμπόδιο του Εθνοφρουρού στις Κεραμειές με νίκη 2-0 και μπήκαν με το δεξί στη σειρά, είναι έτοιμοι και θέλουν να πανηγυρίσουν μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Μια νίκη, που αν τελικά έρθει, τους βάζει πολύ δυνατά στο «κόλπο» και συγχρόνως δίνει άλλη δυναμική και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συνέχεια.
Οι φιλοξενούμενοι, και αυτοί κάνοντας εντυπωσιακή πρεμιέρα στο ντέρμπι των Κεραμειών με νίκη και σκορ 1-0, επί του Πυλαριακού, βρέθηκαν στο ρετιρέ με το καλημέρα και μια νίκη στον Καραβόμυλο θα τους φέρει ένα βήμα, όχι μόνο από την άνοδο, αλλά και την κατάκτηση της φετινής κούπας.
Έτσι σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για αυτούς, είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν, αφού και οι δύο ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο.
Στην κανονική διάρκεια, το «τριφύλλι» είχε σημειώσει δύο νίκες στα ισάριθμα μεταξύ τους παιχνίδια. 3-2 στον Καραβόμυλο και 2-0 στις Κεραμειές.
    
Κυριακή 24-3-2019
Ψάχνουν νίκη επειγόντως Πυλαριακός - Εθνοφρουρός
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 24/3, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται, η 2η αγωνιστική με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στις Κεραμειές, ανάμεσα στους ηττημένους της πρεμιέρας Εθνοφρουρό – Πυλαριακό.
Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που μπορεί να καθορίσει την πορεία τους στη συνέχεια και ότι έχει να κάνει με την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί», μιας και η ήττα της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο από την Έρυσσο του καθήλωσε σε θέση ουραγού με 0 βαθμούς.
Γεγονός που δεν επιτρέπει άλλο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός της νίκης και του τρίποντου.
Άποψη μας είναι ότι, με διαφορετικό αποτέλεσμα χάνουν οριστικά τις όποιες, έστω και μικρές πιθανότητες είχαν για το κυνήγι της ανόδου, αφού θα μείνουν πολύ πίσω και με μια διαφορά που μόνο με θαύμα θα μπορέσει να καλυφθεί στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που θα απομείνουν.
Μα και οι φιλοξενούμενοι, πρωτοπόροι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετά την δική τους ήττα στην πρεμιέρα 1-0 από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, δεν έχουν περιθώρια, μιας νέας βαθμολογικής απώλειας, αφού τότε θα τεθεί σε αμφισβήτηση ο τίτλος του φαβορί για την άνοδο, η κατάσταση θα γίνει δύσκολη μέχρι την ολοκλήρωση και το άγχος να βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Κ. Βιτωράτου.
Βέβαια η ψυχολογία θα είναι στα ύψη, μετά την ιστορική τους πρόκριση στον τελικό του τοπικού κυπέλλου, την περασμένη Τετάρτη, στο ουδέτερο γήπεδο των Κεραμειών, επί της Ευγέρου.
Φυσικά η κούραση από τη μεγάλη προσπάθεια υπάρχει, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες σκέψεις, εκτός του τρίποντου της νίκης.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τους φιναλίστ του φετινού τοπικού κυπέλλου να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης τους νίκης στη σειρά.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στον πρώτο γύρο, ο Πυλαριακός είχε πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη στον Καραβόμυλο με σκορ 3-0, ενώ σε αυτό του δεύτερου γύρου στις Κεραμειές, οι δύο ομάδες ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
1
1
-
-
1 - 0
5
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
1
-
-
1
 0 - 1
4
3.
Α.Ο. Ερύσσου
1
1
-
-
2 - 0
4
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
1
-
-
1
0 - 2
0
    
Η επόμενη αγωνιστική 
3η playoffs  -  (30-31/3/2019)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ερύσσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου