Παρασκευή, Μαρτίου 29

Η pregame της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 30-31/3 το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, με την 3η αγωνιστική των playoffs και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος, σε Κεραμειές - Καραβόμυλο.
Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 30/3 στις 4 το απόγευμα, στις Κεραμειές όπου ο πρωτοπόρος και με 2Χ2 Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί, τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Εθνοφρουρό.
Οι "πράσινοι" θέλουν μόνο νίκη για να βρεθούν ένα βήμα από την Α' κατηγορία και στη συνέχεια να διεκδικήσουν την κούπα.
Η 3η αγωνιστική θα συνεχιστεί, την επόμενη ημέρα, Κυριακή 31/3 στον Καραβόμυλο, όπου την ίδια ώρα στις Κεραμειές, ο Πυλαριακός σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν τρίποντο, στο ντέρμπι της Βόρειας Κεφαλονιάς, φιλοξενεί τον φιλόδοξο Α.Ο. Ερύσσου.
Ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει την τύχη των δύο ομάδων στη συνέχεια και τη "μάχη" της ανόδου στη "μεγάλη" κατηγορία.
Τέλος, να αναφέρουμε ακόμη μια φορά ότι, η 1η και 2η ομάδα της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α' κατηγορία και θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα σε αυτή.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 30-3-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Κεραμειές
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Εθνοφρουρός
Θωμάς
Βασίλης
Αντωνιάδης Ν.
Γάτσιος Δ.
2.
Κυριακή  31-3-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ερύσσου
Παναγιωτόπουλος
Βασίλης
Μπακάκη Ε.
Γάτσιος Δ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 3ης αγωνιστικής, των Playoffs του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 30-31/3/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Σάββατο 30-3-2019
Έτοιμος για το 3Χ3 ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με αντίπαλο τον Εθνοφρουρό
Με τον αγώνα ανάμεσα στον πρωτοπόρο και με το απόλυτο 2Χ2 στη σειρά Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τον ουραγό Εθνοφρουρό, το Σάββατο το απόγευμα στις 4 μ.μ. στις Κεραμειές, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Τελευταία λοιπόν στροφή για τον πρώτο γύρο, στο μίνι αυτό πρωτάθλημα και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να γράψουν άλλη μια επιτυχία την 3η στα 3 μέχρι εκείνη την ώρα παιχνίδια τους.
Μια νίκη που κατά πολύ θα σημάνει και την ιστορική τους άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία.
Σίγουρα και σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, το «τριφύλλι» είναι το φαβορί, όμως και ο Εθνοφρουρός θα ψάξει και αυτός την πρώτη του νίκη στον θεσμό, απέναντι σε έναν αντίπαλο πιο ποιοτικό και καλύτερο του.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, προέρχονται από σημαντική νίκη στον Καραβόμυλο επί της Ερύσσου με σκορ 3-2, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι από ήττα στο ίδιο γήπεδο από τον Πυλαριακό 0-2!
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι που μπορεί να χαρίσει θέαμα και γκολ, την ομάδα του Τάκη Φωή φβορί, όπως προαναφέραμε και τον Εθνοφρουρό να προσπαθεί για ένα «μπαμ» που μπορεί να βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα και στη σειρά κατάταξης.
Στην κανονική διάρκεια και στο ίδιο γήπεδο, το «τριφύλλι» είχε σημειώσει μία ισοπαλία χωρίς σκορ στην πρεμιέρα, ενώ στον β’ γύρο είχε επικρατήσει με σκορ 3-0.
    
Κυριακή 31-3-2019
Πυλλαριακός - Έρυσσος η μεγάλη "μάχη" σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ντέρμπι
Η συνέχεια της 3ης αγωνιστικής με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι, τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά, ανάμεσα στον Πυλαριακό και τον Α.Ο. Ερύσσου την επόμενη ημέρα, Κυριακή 31/3 και ώρα 4 το απόγευμα στον Καραβόμυλο.
Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα τους τυπικά φιλοξενούμενους, οι οποίοι με ήττα θα χάσουν τις περισσότερες των πιθανοτήτων τους για άνοδο, αφού η διαφορά θα αυξηθεί στους +6 βαθμούς από το αντίπαλο τους και η συνέχεια δεν θα είναι πλέον αισιόδοξη.
Το ίδιο ισχύει και για τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου που θέλουν μια νίκη, που θα τους φέρει μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ κατηγορία, μετά από τρεις συνολικά περιόδους στο πρωτάθλημα των «μικρών».
Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που εκτός, της ποιότητας κάθε ομάδας και της ικανότητας των ποδοσφαιριστών τους, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και άλλοι παράγοντες, όπως η θέληση το πάθος και η φανέλα.
Έτσι κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει οτιδήποτε και να χρήσει φαβορί τη μία ή την άλλη ομάδα.
Η δουλειά που γίνεται και στις δυο ομάδες είναι πάρα πολύ καλή και τα αποτελέσματα δικαιώνουν αυτούς που έχουν την τύχη τους στα χέρια τους.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου, ξεπερνώντας την ήττα της πρεμιέρας από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε στις Κεραμειές του Εθνοφρουρού με σκορ 2-0 και ανάσανε βαθμολογικά.
Αντίθετα, αυτή των αδελφών Καππάτου γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 3-2 σε ένα παιχνίδι που έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μάλλον το σκορ την αδικεί, έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3!
Περιμένουμε ένα δυνατό τοπικό ντέρμπι και τις ομάδες ικανές να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.
Στην κανονική διάρκεια και στο ίδιο γήπεδο, ο Πυλλαριακός είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του α’ γύρου εύκολα με σκορ 6-1, ενώ στον β’ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
2
-
-
4 - 2
8
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2
1
-
1
 2 - 1
7
3.
Α.Ο. Ερύσσου
2
1
-
-1
4 - 2
4
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2
-
-
2
0 - 4
0
    
Η επόμενη αγωνιστική 
4η playoffs  -  (6-7/4/2019)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου