Κυριακή, Μαρτίου 24

"Κλείδωσαν" την 3η θέση οι Πρόννοι με 8άρα


Στα Τζαννάτα, σήμερα το απόγευμα οι Πρόννοι θα πάρουν τη νίκη επί του αδιάφορου βαθμολογικά Εθνικού με σκορ 8-0 και συγχρόνως την είσοδο τους στην τελική 4αδα και την 3η θέση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, μια στροφή πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του.
Αγωνιστικά τώρα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και τελικά θα πάρουν μια πολύ εύκολη νίκη που ήταν άλλωστε και το ζητούμενο.
Ο Εθνικός που ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες, προσπάθησε για το καλύτερο, όμως δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο από μια βαριά ήττα, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και στο φινάλε θα κάνει το ρεπό του.
Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη ανάλυση αυτό το παιχνίδι μιας και το τελικό 8-0 τα λέει όλα!
Φάσεις και γκολ
Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 10’ και συγκεκριμένα στο 9' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 1-0 με δυνατό σουτ του Κόμητα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Ρεμούντης, θα αποφύγει τον Παπαδημητρίου, θα κάνει το πλασέ και ο Παπαδημητρόπουλος θα σώσει διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή!
Μετά την ωραία συνεργασία μεταξύ Πολλάκη – Ζαρνακούπη στο 20', ο τελευταίος θα στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των Πρόννων, που ουσιαστικά «κλειδώνουν» πολύ νωρίς τη νίκη τους.
Το 3-0 θα πετύχει στο 26' ο Πολλάκης με ωραία κεφαλιά, ύστερα από «γέμισμα» στην περιοχή του Σπ. Κουρκουμέλη.
Ο νεαρός Helaj με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παρίση.
Όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Πρόννων στο 41' θα σταθεί πιο τυχερός αφού θα πετύχει το 4-0 της ομάδας του με πλασέ στην κίνηση στην πάσα του Πολλάκη.
Αυτό το 4-0 θα είναι και το σκορ των πρώτων 45’.
Στην επανάληψη και με την έναρξη της, σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 5-0 με πολύ ωραίο σουτ του Αλ. Κουρκουμέλη μέσα από την περιοχή και πλάγια στο 47'
Στο 48’ μάλιστα θα πετύχουν και το 6-0 με κεφαλιά του Ζαρνακούπη στην σέντρα από δεξιά του Πολλάκη.
Μετά από 3’ ο Llalaj θα κλέψει την μπάλα, θα πασάρει στον Ζαρνακούπη στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ θα πετύχει το 7-0 και το δικό του χατ τρικ.
Τέλος ο Ζαρνακούπης κάνοντας τελικά «καρέ» θα πετύχει το 8-0 της ομάδας του στο 75’ με δυνατό μακρινό σουτ που ήταν και το τελικό.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον φίλαθλο κ. Γ. Κουρκουμέλη.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής (4’ Nalkeb), Παπαδημητρόπουλος, Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Σπ. (50’ Κατσιλίδης), Πολλάκης (50’ Llalaj), Κόμητας, Ζαρνακούπης, Στάβερης Ν., Helaj.
Εθνικός:(Ν. Κουρουκλης), Παρίσης, Γιακουμάτος (70’ Διονυσάτος), Αδηλίνης, Ε. Tozaj, Κ. Tozaj, Ν. Μαυροειδής, Σιμωτάς Ι. (Κατσαίτης), Βασιλάτος (46’ Λιάτος), Ρεμούντης, Μπάμπης, Μερτζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου