Δευτέρα, Μαρτίου 18

Νικήτρια η Λευκάδα στον τελικό καλαθοσφαίρισης των Ιονίων νήσων (μεγάλο φωτορεπορτάζ)


Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι, σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, σε αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, στον τελικό των Ιονίων νήσων, το 1ο ΓΕΛ Λευκάδας επικράτησε 60-58 του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Σε όλο σχεδόν το παιχνίδι οι ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, κάποια στιγμή το Αργοστόλι πέρασε με 8 πόντους μπροστά, αλλά αυτή η διαφορά δεν κράτησε για πολύ, αφού η Λευκάδα με κορυφαίο τον Φέτση, θα ανατρέψει την διαφορά και στο τέλος θα προηγηθεί 3 πόντους, ενώ απέμεναν περίπου 5", όπου οι γηπεδούχοι έπρεπε να σκοράρουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση.
Έτσι, την ευθύνη στο τελευταίο σουτ τριών πόντων θα πάρει ο Γκαβός, ο οποίος θα κερδίσει φάουλ και τρεις βολές και ενώ έμενε 1 δέκατο του δευτερολέπτου για τη λήξη.
Με την αγωνία στο κατακόρυφο, στην πρώτη θα είναι εύστοχος, ενώ στην δεύτερη αστοχεί και κάπου εκεί χάθηκε το όνειρο της πρόκρισης, αφού αστοχώντας σκόπιμα στην τελευταία για ένα ριμπάουντ και γρήγορο σουτ που δεν ήρθε ποτέ, η Λευκάδα πανηγύρισε μια σημαντική νίκη - πρόκριση.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές – γυμναστές τους για το θέαμα που μας προσέφεραν.
Τα δεκάλεπτα:12-13, 16-19, 17-08, 13-20
Διαιτητές:Κ. Μουρελάτος – Μ. Δούλιας
Οι ομάδες
2ο ΓΕΛ Αργοστολίου:Ρουχωτάς, Κουράκος, Μπαλτσαβιάς, Μανίκας, Καββαδίας, Μπάρυ, Αναγνωστάκης, Γκαβός, Βερζυγιανόπουλος, Φραγκισκάτος, Δεληκωστόπουλος, Δαναλάτος.
1ο ΓΕΛ Λευκάδας:Κτενάς, Μπότσης, Λιτσάι, Αθάνατος, Μούτσιος, Λάμπρης, Φέτσης, Ροντογιάννης, Βλάχος, Λάζαρης Γ., Λάζαρης Γ.-Ι..
Φωτορεπορτάζ














































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου