Σάββατο, Μαρτίου 16

Διατήρησε αήττητο και ρετιρέ ο Παλληξουριακός στην Ιθάκη


Νικηφόρα πέρασε από τον Σταυρό και τον τοπικό Οδυσσέα Ιθάκης ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, διατηρώντας παράλληλα το φετινό του αήττητο μετά και από την 16η αγωνιστική.
Μάλιστα βρέθηκε μόνος στο ρετιρέ, αφού τα Διλινάτα αγωνίζονται αύριο το απόγευμα στο ντέρμπι των Κεραμειών με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων.
Τριάντα περίπου λεπτά ήταν αρκετά για τους «ερυθρόλευκους» να «κλειδώσουν» μια ακόμη νίκη, αφού σε αυτό το διάστημα θα πετύχουν και τα τρία τους σημερινά τέρματα!
Μετά από αυτή την εξέλιξη τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για την ομάδα του Οδυσσέα που ελπίζει σε μια μεγάλη ανατροπή στα δύο τελευταία παιχνίδια και τελικά να καταφέρει να πετύχει την παραμονή. 
Τα γκολ
Στο 6’ μετά από μια επέλαση από τα δεξιά, ο Μπερναλής ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από αμυντικό των γηπεδούχων και ο κ. Μαγουλάς δείχνει πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπράτι που θα ευστοχήσει για το 0-1.
Στην σέντρα του προωθημένου Λουλούδα στο 14’ από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι, ο Συριάτος Μ. θα στοπάρει εξαιρετικά με το στήθος την μπάλα και με διαγώνιο βολέ την στέλνει στην δεξιά γωνία και στα δίχτυα του πολύ καλού σήμερα Μουράγι, γράφοντας το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους».
Σε μια πολύ γρήγορη εναλλαγή της μπάλας -με τη μία- από τους Αντωνάτο - Αρμάντο στον άξονα και αποδέκτη τον Μπράτι στο 27’, ο τελευταίος, με ωραίο αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Οδυσσέα σημειώνοντας το 19ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Οδυσσέας απείλησε στο β’ ημίχρονο να μειώσει σε 1-3 σε μία από τις γνωστές κόντρες του Τσέλα, το σουτ του οποίου όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκαμαντζούρα.
Ευκαιρίες χάθηκαν για τον Παλληξουριακό από τους Συριάτο, Τζιαρτζάνη, Μπράτι, Αντωνάτο, Μπαλάσκα, Λουλούδα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα. Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Παππάς, Dylja, Τσίρος, Προσαλέντης Γ., Φατούρος, Κουτσουβέλης Π. (59’ Καρατζής Θ.), Μετσάνι Α. (75’ Παΐζης), Cela, Περίχαρος, Καρατζής Ν. (51’ Βέρρας).
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Τζιαρτζιάνης (70’ Λαλάι), Αρμάντο (63’ Μαρκάτος Σπ.), Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (63’ Μπαλάσκας Π.), Συριάτος, Μουρελάτος Χ.Σ. (80’ Σινάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου