Κυριακή, Μαρτίου 17

Ήττα 2-0 από την Α.Ε. Πελλάνας...... Άτυχη η Εικοσιμία που είχε δυο δοκάρια


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα και στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Εικοσιμία πολύ άτυχη θα γνωρίσει μια ακόμη ήττα με σκορ 2-0 και φυσικά ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε να σπάσει την κατάρα του γκολ.
Σίγουρα όμως μπορεί να τα έχει με την τύχη της, αφού ήταν αρκετά καλή, αλλά και συγχρόνως πολύ άτυχη, μιας και είδε την μπάλα να σταματάει δυο φορές στα δοκάρια της εστίας του Διασσινού.
Οι φιλοξενούμενοι, πιο ποιοτικοί πήραν μια νίκη «χρυσάφι που τους φέρνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του Α.Ο. Υπάτου και ουσιαστικά και με εξασφαλισμένη την παραμονή τους στην κατηγορία.
Φάσεις και γκολ
Στο 11’ ο Yobovet θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.
Ο Πλατάνας στο 14’ θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στο β’ δοκάρι, ο Barone θα πιάσει μια κεφαλιά και ο Τσέτσα σώζει με τα πόδια.
Στο 16’, μετά το κόρνερ από δεξιά του Κοτσοβού ο Εμέκα θα πιάσει μια κεφαλιά πάσα για τον Ασπιώτη και ο τελευταίος με νέα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσέτσα για το 0-1.
Ο Μινέτος στο 18’, μετά το φάουλ από αριστερά του Μπούσι, δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει πλάγια.
Στο 22’ οι γηπεδούχοι θα βρεθούν κοντά στο 1-1, όμως η σέντρα σουτ που πραγματοποιεί από δεξιά ο Ντουκάι, στέλνει την μπάλα στο επάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και στη συνέχεια καταλήγει άουτ.
Ο Korshumov στο 33’ θα φύγει από αριστερά στην κόντρα και θα πασάρει μέσα στην περιοχή και αριστερά στον Ντεντλάλα, με το σουτ του επιθετικού της Εικοσιμίας να μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα της Πελλάνας.
Στο 39’ ο Κορσιάνος θα πιάσει ένα τεχνικό διαγώνιο δεξί σουτ, έξω από την περιοχή και αριστερά, όμως ο Διασσινός μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για τα πρώτα 45’.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2 και κάπου εκεί θα «κλειδώσουν» μια σημαντική νίκη.
Ο Κοτσοβός εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Becharroman θα πεταχτεί πρώτος στην μπάλα και με πλασέ στην κίνηση θα την στείλει στα δίχτυα του Τσέτσα.
Μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο ιστορικό γκολ θα χαθεί για την Εικοσιμία στο 70’. Ο Κορσιάνος εκτελεί το φάουλ από δεξιά, ο Μπούσι στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει μια ωραία κεφαλιά «ψαράκι» και ο Διασσινός με εντυπωσιακή επέμβαση διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Ένα σουτ του Σικαλόπουλου στο 72’ εκτός περιοχής δεν βρίσκει στόχο, αφού η μπάλα καταλήγει άουτ.
Ο Μάστορας στο 85’ θα σώσει από το 0-3 όταν θα διώξει την μπάλα πάνω από την γραμμή στο πλασέ του Μουλιάτου.
Με τη συμπλήρωση 90’ αγώνα Διασσινός και δοκάρι θα στερήσουν στην κυριολεξία την χαρά του πρώτου γκολ των γηπεδούχων.
Συγκεκριμένα, ο Μπούσι εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Ντεντλάλα θα πιάσει μια πολύ καλή κεφαλιά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα διώξει εντυπωσιακά, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα σκάσει στη γραμμή του τέρματος, για να διώξουν οι αμυντικοί της Πελλάνας σε κόρνερ.
Έτσι, η ομάδα της Λακωνίας θα πάρει μια σημαντική νίκη και η Εικοσιμία χωρίς την επιτυχία μιας νίκης ή ενός γκολ, θα συνεχίσει την φιλότιμη πορεία της μέχρι το τέλος με στόχο να αλλάξει τη μοίρα της στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σαφαρίκας με βοηθούς τους κ.κ. Ορ. Παπαδημητρίου και Λ. Τσούτση από την Αχαΐα.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Korshumov, Στεφανάτος, Μινέτος (58’ Χρηστάτος), Ντεντλάλα, Κορσιάνος, Μπούσι, Κούρτι (80’ Μάστορας), Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος, Ντουκάι.
Α.Ε. Πελλάνας:(Αλ. Μαντζούνης), Διασσινός, Πλατάνας (73’ Σιγαλός), Εμέκα, Ασπιώτης, Barone (66’ Μουλιάτος), Becharroman, Σικαλόπουλος (80’ Δημητρέλης), Κοτσοβός, Ζαραφέτας (77’ Μιράκας), Yobovet, Λαμπροπουλος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου