Κυριακή, Οκτωβρίου 11

Πιστός στην παράδοση δεν χάνει πρεμιέρα ο Παλληξουριακός.... 3-1 το Τσιλιβί

Όπως και πριν τρία χρόνια, έτσι και φέτος στην επάνοδο του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 9ο όμιλο, πιστός στην παράδοση, θα πάρει μια μεγάλη νίκη και θα μπει με το δεξί τη νέα περίοδο, επικρατώντας στον Άγιο Αντώνη του γείτονα Α.Ο. Τσιλιβί από τη Ζάκυνθο με σκορ 3-1 και ανατροπή.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη, μοιρασμένο αγωνιστικά στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στο δεύτερο η Κεφαλονίτικη ομάδα ήταν καλύτερη και η ανωτερότητα της αυτή της έδωσε μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη.

Στημένη σωστά στον αγωνιστικό χώρο δεν έδωσε ιδιαίτερα δικαιώματα στον αντίπαλο της, παρά την ψυχρολουσία του 0-1 που ήρθε πολύ νωρίς και κάπως με αμφισβητούμενο τρόπο σαν οφσάιντ.

Μια νίκη με ανατροπή, που έδωσε τους τρεις πρώτους βαθμούς στην ομάδα, αλλά και πολύ μεγάλη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Τα γκολ

Το Τσιλιβί θα πετύχει στο 5' το 0-1 και θα προηγηθεί του Παλληξουριακού στον Άγιο Αντώνη με γκολ του Μ. Μαρούδα, με πλασέ μέσα από την περιοχή. (υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ).

Το 1-1 στο 22’ για τους «ερυθρόλευκους με γκολ του Μέλι Μπράτι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λούλουδα και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που θα πλασάρει στην επαναφορά.

Η ανατροπή για την ομάδα του Ηλία Ζερβού και το 2-1 θα έρθει σε μια καλή χρονικά στιγμή του παιχνιδιού, αφού θα επιτευχθεί στο 42' με δυνατό σουτ του Μ. Μπράτι, λίγο μέσα από την περιοχή και ενώ προηγουμένως η μπάλα θα βρει στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Αυτό το 2-1 θα είναι και το σκορ των πρώτων 45’ στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι θα είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και με καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους θα πετύχουν το τελικό 3-1.

Συγκεκριμένα στο 80' με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Σπ. Μαρκάτου στο «Γ» της αντίπαλης εστίας.

Συμπερασματικά είναι μια νίκη που δικαιούται η ομάδα μας βάσει της παρουσίας της στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά την άξιζε!

Διαιτητής ο κ. Κ. Ανδριανός με βοηθούς τους Σπ. Οικονόμου και Μιχ. Κακαφώνη, από την Αχαΐα.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης, Νεστερένκο, Haxhiaj, Πολυδωράτος, Λουλούδας, Λυκούδης (23’ λ.τ. Βιτωράτος), Μπράτι (66’ Μαυροειδής Χ.), Καράι (88’ Σιμωτάς), Μακρίδης, Πολλάκης (66’ Μαρκάτος Σπ.), Κουκοβίνος

Τσιλιβί:(Π. Ενγκεμά-Γεωργίου), Χαρακτινός, Παπαδόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μπακάμης (82’ Δρόσος), Ζανιάς, Δονούλης, Γεωργίου, Μαρούδας, Κόλα (56’ Σελληνάς), Κορφιάτης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου