Σάββατο, Ιανουαρίου 29

"Άστραψε" ο Αστέρας Ληξουρίου 2-0 τον Α.Ο. Σάμης

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό «Α.Ο. Παλληξουριακός» στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Αστέρας πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία πλέον στο πρωτάθλημα, θα πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, επί του δυνατού Α.Ο. Σάμης με σκορ 2-0.

Μια νίκη που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τον απαλλάσσει από το άγχος της παραμονής και πλέον ο νέος στόχος είναι, ένα καλό τελικό πλασάρισμα.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με αρκετό θέαμα, ανάμεσα σε δυο πολύ νεανικές και ταλαντούχες ομάδες, τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα γήπεδο και να πετυχαίνουν 2 γκολ, εξασφαλίζοντας στο τέλος μια πέρα ως πέρα σημαντική νίκη. Τους δε φιλοξενούμενους να χτυπάνε στην κόντρα, προσπαθώντας να εκμεταλλευθούν την εμπειρία του Κ. Μωραΐτη στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ είχαν και κάποια μακρινά σουτ, χωρίς να βρίσκουν στόχο.

Τα γκολ του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη πιο παραγωγικοί οι γηπεδούχοι και συγκεκριμένα στο 60’ θα ευτυχήσουν να προηγηθούν στο σκορ 1-0.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Μαρούλης με μια καταπληκτική ενέργεια από δεξιά, θα μπει στην περιοχή και με ωραία πάσα θα βρει αμαρκάριστο στο σημείο του πέναλτι τον Τοζάι, με το νεαρό μέσο του Αστέρα να πλασάρει εύστοχα τον Φλαμιάτο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του.

Στο 77’ ο Τοζάι από αριστερά, θα βγάλει την μπάλα με σέντρα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, οι αμυντικοί δεν απομακρύνουν σωστά, αυτή θα φτάσει στον Γ. Αναλυτή, όπου πεσμένος στο «χορτάρι» με προβολή θα την στείλει στα δίχτυα του Βαλλάτου για το τελικό 2-0, αφού μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι θα πάρουν μια μεγάλη νίκη, μετά από αυτή της Σκάλας επί των Πρόννων και θα βάλουν γερές βάσεις παραμονής στην κατηγορία, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να προσπαθήσουν για το καλό τελικό πλασάρισμα.

Οι φιλοξενούμενοι με την ήττα αυτή, θα χάσουν πολύτιμο έδαφος για τον στόχο, αφού παρέμειναν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς την κ. Ιρ. Δούλου και τον Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Βώρος, Διονυσάτος, Γιακουμάτος, Σινάι, Μαρούλης Σ., Γαβαλάς, Συριάτος, Τοζάι (89’ Κούτσης), Μαρούλης Γ. (89’ Δελαπόρτας), Αναλυτής Γ. (86’ Δημητρίου).

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος (65’ Βαλλάτος), Καψογιώργης, Καβαλλιεράτος, Πολυχρονάτος, Σοφιανός, Μετάι, Αμούργης Α., Μινέτος (65’ Σπυράτος), Μωραΐτης Κ., Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι..

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου