Σάββατο, Ιανουαρίου 29

Πέρασε από τα Μακρυώτικα ο Παλληξουριακός 2-1 τον Πυλαριακό.... Πέτυχε το 10Χ10 και ανέβασε τη διαφορά στο +10

Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής θα συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους στην κορυφή, διατηρώντας παράλληλα και το απόλυτο 10Χ10, αφού σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, θα επικρατήσουν του δυνατού Πυλαριακού με άνεση και σκορ 2-1.

Η νίκη αυτή για τους «ερυθρόλευκους, ήταν η 10η συνεχόμενη  γεγονός που άνοιξε ακόμη περισσότερο την «ψαλίδα» στον βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στους 10 βαθμούς, από τον δεύτερο στην κατάταξη, σημερινό τους αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού και στο πρώτο 45λεπτο δεν είδαμε κάποιες καλές στιγμές, αφού ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο δύναμης, αρκετά νευρικό με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και τον Παλληξουριακό να πατάει καλύτερα γήπεδο. 
Οι γηπεδούχοι, μια καλοδουλεμένη ομάδα με πολλά τρεξίματα, σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεπαν τη δημιουργία κινδύνων, μπροστά στην εστία του Δ. Καλιβωκά.

Στην επανάληψη, με την είσοδο του Σπ. Μαρκάτου και λίγο αργότερα του Μπράτι, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο δημιουργικοί και επικίνδυνοι, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ προς το τέλος δέχθηκαν ένα.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν αρκετά, απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό τους αντίπαλο, είχαν κορυφαίο τον Π. Σταμούλη και απέδειξαν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στις ομάδες της κορυφής.

Τελικά, θα δεχθούν την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα και θα παραμείνουν στην 2η θέση της κατάταξης με +1 βαθμό διαφορά από την 3η Εικοσιμία, η οποία όμως έχει 2 παιχνίδια λιγότερα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι καλές φάσεις που είχαμε ήταν ένα σουτ του Καράι με την μπάλα να βρίσκει στον Κλειτογιάννη και να καταλήγει κόρνερ, όπως επίσης και άλλα δυο των Χατζιάι – Κουκοβίνου, στα οποία  θα μπλοκάρει την μπάλα ο Δ. Καλιβωκάς.

Στην επανάληψη, εκτός των τρία γκολ υπήρχαν για καταγραφή μια κεφαλιά του Πολυδωράτου, στο κόρνερ από δεξιά του Ακριστινέι με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, αλλά και έναν τετ α τετ Γασπαρή – Δ. Καλιβωκά που έσωσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 57’ ο Μαρκάτος από δεξιά, θα βρει τον Μπράτι και αυτός, αφού αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, με μια πολύ ωραία σέντρα θα δώσει για τον Πολλάκη στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος με ένα όμορφο αριστερό βολέ, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Δ. Καλιβωκά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1.

Με τη συμπλήρωση 80’ στο παιχνίδι, ο Haxhiaj με έναν μακρινό «κεραυνό» από θέση μέσα αριστερά, θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Δ. Καλιβωκά για το 0-2.

Μετά από 3’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν θα βγουν στην κόντρα και τον Γιαννάτο να ολοκληρώνει με επιτυχία τη φάση, με ένα μακρινό, έξυπνο, ψηλοκρεμαστό σουτ στην έξοδο του Brand που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου ο Παλληξουριακός πρόσεχε περισσότερο την άμυνα του, προκειμένου να διασφαλίσει μια όχι και τόσο εύκολη και συνηθισμένη φέτος νίκη.

Απλά εδώ, να αναφέρουμε ότι έγινε ένα πολύ «καθαρό» παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια κάρτα!! και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, αλλά και στους διαιτητές, μιας και δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Στοφόρο και Β. Θωμά.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκας Δ., Τουλάτος Στ., Κλειτογιάννης, Saliaj, Βασιλόπουλος, Καλιβωκάς Γ. (61’ Γιαννάτος – 84’ λ.τ. Μπασδέκης), Μανωλάτος (λ.τ. 55’ Θωμαΐδης), Νικολοβιένης Κ., Σταμούλης, Γονατάς, Μπαλάσκας Π..

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Brand, Πολυδωράτος, Φράγκος, Λούλουδας, Κουκοβίνος (64’ Μπράτι), Γασπαρής, Πολλάκης (83’ Adedeji), Ακριστινέι (77’ Σιμωτάς Χρ.), Ρεμούντης (46’ Μαρκάτος Σπ.), Καράι, Haxhiaj.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου