Τρίτη, Ιανουαρίου 4

Εντυπωσιακή η νέα ιστοσελίδα του Παλληξουριακού

 

Ο Σύλλογος μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία της δικής του επίσημης ιστοσελίδας με την έναρξη του 2022.

Με τον συγκεκριμένο ιστότοπο αλλάζει το προφίλ και η εικόνα της ομάδας μας στον τομέα της Επικοινωνίας και της Ενημέρωσης. Ελπίζουμε αυτή η νέα «σελίδα» να συνοδευτεί με επιτυχίες και ανοδική πορεία τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και σε άλλες δραστηριότητες, με κοινό παρανομαστή τον αθλητισμό και το κοινωνικό έργο.

Αυτή η νέα προσπάθεια αποτελεί για όλους μας στην ομάδα ένα έξτρα κίνητρο βελτίωσης στην προσπάθεια μας να συμβαδίσουμε με τις απαιτήσεις του αθλητισμού της σύγχρονης εποχής.

Η επίσημη ιστοσελίδα μας θα εξελιχθεί κι άλλο, καθώς αποτελεί στόχο για το άμεσο μέλλον να "γεμίσουν" όλοι οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται ο Σύλλογος και να προστεθούν περισσότερες επιλογές, καθιστώντας πρωταγωνιστές τους φιλάθλους και τα μέλη της οικογένειας του Παλληξουριακού εξίσου με τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη της Διοίκησης.

Αποκτούν, πλέον, μόνιμη θέση και οι χορηγοί της ομάδας μας, και παρέχεται η δυνατότητα προβολής για όποιον θελήσει να προβληθεί μέσω του Συλλόγου.

Την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας μπορείτε να την επισκεφθείτε στην παρακάτω διεύθυνση: www.pallixouriakos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου