Κυριακή, Ιανουαρίου 23

Ασταμάτητος ο Παλληξουριακός 9Χ9….. άνετα και την Εύγερο 7-1... στο +7 η διαφορά από τον 2ο

Ούτε η Εύγερος, ούτε και η μεγάλη διακοπή μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, αφού σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, με ακόμη μια επιβλητική παρουσία, επικράτησε της ομάδας των Φαρακλάτων με σκορ 7-1!

Η νίκη αυτή για τους «ερυθρόλευκους, ήταν η 9η συνεχόμενη σε 9 αγώνες πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα, εκτός της διατήρησης του αήττητου να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, από τον δεύτερο Πυλαριακό, στους +7 βαθμούς!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα δεχθούν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έτσι θα πέσουν στην 5η θέση της κατάταξης.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, τους γηπεδούχους σαφώς καλύτερους και πιο έτοιμους, να έχουν πολλές δυνάμεις, να παίρνουν από την αρχή την κατοχή και με καλή κυκλοφορία μπάλας να δημιουργούν πολλές δύσκολες στιγμές στην εστία των Καρβούνη - Τροΐζη και εν τέλει να πετυχαίνουν 7 τέρματα!

Οι φιλοξενούμενοι, αξίζει να αναφέρουμε ότι προσπάθησαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως η ανωτερότητα του αντιπάλου τους, δεν επέτρεψε για κάτι καλύτερο από αυτό το βαρύ 7-1

Σίγουρα μια ακόμη δίκαιη νίκη για την ομάδα του Ηλία Ζερβού, ενώ για αυτή του Θ. Βουκελάτου, η ήττα αυτή μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος και δεν αναμένεται να επηρεάσει την πορεία της στη συνέχεια

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία, με την κεφαλιά του Πολυδωράτου να καταλήγει πάνω από την εστία του Καρβούνη, ύστερα από την σέντρα του Λυκούδη από αριστερά.

Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 9’ με μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Μόκας θα βρει τον Κορσιάνο στην περιοχή, απέναντι από τον Brand και αυτός με κακή τοποθέτηση του σώματος του θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 16’ ο Καρβούνης με εκπληκτική διπλή απόκρουση στα κοντινά σουτ των Γασπαρή – Ρεμούντη θα σώσει, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελεί από αριστερά ο Λυκούδης και ο αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή Ρεμούντης, πιο τυχερός εδώ, με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 24’, μετά από ωραία συνεργασία Ρεμούντη - Γασπαρή, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ θα νικήσει τον Καρβούνη και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του, πετυχαίνοντας το 2-0.

Ο Μόκας στο 37’ εκτελεί το φάουλ από δεξιά, ο Ηλιόπουλος ίσα που θα πιάσει την κεφαλιά για να διώξει τελικά δύσκολα ο Brand.

Το 3-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει στο 41’ με εξαιρετική απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά ο Ακριστινέι.

Ο Γασπαρής στο 43’, μετά την σέντρα από δεξιά του Πολλάκη, με ωραία κεφαλιά θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 4-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Στο 44’ ο Ηλιόπουλος θα βρεθεί στο χόρτο, μετά από μαρκάρισμα του Καράι στην περιοχή και ο διαιτητής κ. Αντωνιάδης υποδεικνύει πέναλτι.

Εκτελεί εύστοχα με πολύ ωραίο χτύπημα και μειώνει σε 4-1 ο Κορσιάνος.

Αυτό το 4-1 θα είναι και το σκορ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε και παρά τις πολλές αλλαγές, το θέαμα παρέμενε αρκετά καλό.

Στο 56’ ο Καραντινός θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή, για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Haxhiaj και οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 71’ ο Καράι θα εκμεταλλευτεί το διώξιμο της μπάλας του Τροΐζη και με ένα μακρινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 5-1.

Ένα έξυπνο πλασέ του Κουκοβίνου στο 73’ θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τροΐζης.

Την ίδια τύχη θα έχει το σουτ του Μπράτι στο 85’.

Ο Ακριστινέι στο 86’ με ωραία ατομική ενέργεια, από δεξιά στην περιοχή με ωραία προβολή θα στείλει την μπάλα, στην απέναντι γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων για το 6-1.

Το τελικό 7-1 θα πετύχει στις καθυστερήσεις και πάλι ο Ακριστινέι, σημειώνοντας χατ τρικ στο παιχνίδι, με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του Τροΐζη.

Έτσι, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα ξεπεράσει άνετα και το εμπόδιο της ομάδας των Φαρακλάτων και θα συνεχίσει με το απόλυτο 9Χ9, ενώ η διαφορά στην κορυφή αυξήθηκε στους+7 βαθμούς από τον δεύτερο Πυλαριακό. 

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Brand, Πολυδωράτος, Λυκούδης, Κουκοβίνος (80’ Σπυράτος), Γασπαρής, Πολλάκης (67’ Μπράτι), Ακριστινέι, Αντωνάτος Κ. (46’ Κρίστο), Ρεμούντης (65’ λ.τ. Adedesi), Καράι (75’ Σιμωτάς Χρ.), Haxhiaj.

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης (46’ Τροΐζης), Μπούκας, Ηλιόπουλος (67’ Πάπα), Ψάλτης, Καραντινός, Μόκας (59’ Παπαδόπουλος), Μοσχολούρης, Βαγγελάτος (46’ Κρούσσος), Θεοδωρόπουλος, Τσιαμπάος (46’ Αλαφοστέργιος), Κορσιάνος.

Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου