Κυριακή, Ιανουαρίου 23

Πήρε το ντέρμπι των ουραγών ο Ηρακλής….. Βαριά «ροπαλιά» 5-0 τον Εθνοφρουρό

Με το τελευταίο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, που ξεκίνησε μία ώρα αργότερα, από τα άλλα του σημερινού προγράμματος και το ντέρμπι των ουραγών στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Ηρακλής Πρόννων θα πάρει την πρώτη και σημαντική νίκη του στη φετινή περίοδο, αφού θα επικρατήσει του ουραγού Εθνοφρουρού με σκορ 5-0 και θα συνεχίσει να ανασαίνει, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Η ομάδα των Τζαννάτων, θα ξεκολλήσει από το μηδέν και παράλληλα θα μειώσει από την τελευταία ομάδα που βρίσκεται πάνω από την «κόκκινη» γραμμή, τον Α.Ο. Ερύσσου στους -3 βαθμούς, με αποτέλεσμα να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον της στην Α’ κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, σε ένα ακόμη παιχνίδι, παρουσιάστηκαν με «9» στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, για να επικρατήσουν και να τους αφήσουν στους -3 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που δύσκολα θα αλλάξει την τύχη τους, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και η νίκη του Ηρακλή, βάσει της εικόνας του αγωνιστικού χώρου, κρίνεται δίκαιη.

Τα γκολ του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αφού οι ομάδες παρέμειναν στο 0-0.

Να σημειώσουμε ότι στο 44’ ο Μακρυνώρης μετά από φοβερή ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή, για να σώσει τελευταία στιγμή, με αυτοθυσία ο Γ. Ρασσιάς.

Επίσης, στο 17’ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, αφού στο σουτ του Φούσια, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Μπεκατώρου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι με αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και την κούραση των αντιπάλων τους, θα αναλάβουν την πρωτοβουλία και θα πετύχουν 5 τέρματα.

Στο 55’ ο Lluca με κοντινό σουτ, μέσα από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα ανοίξει το σκορ 0-1, ύστερα από το αμυντικό λάθος. 

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, σε μία ίδια φάση και νέο σουτ, θα πετύχει το 0-2 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Στο 65’ μετά το φάουλ του Δημητράτου από δεξιά της περιοχής, ο Γ. Ρασσιάς με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπεκατώρου πετυχαίνοντας το 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι στο 81’ θα εκμεταλλευθούν μια νέα αμυντική σύγχυση και ο Πούλος με δυνατό σουτ θα πετύχει το 0-4 του Ηρακλή.

Το 0-5 που θα είναι και το τελικό σκορ, θα πετύχει ο Ρώσσης στο 90’ με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ, από δεξιά του Φούσια.

Μετά από αυτό το 5-0, ο Ηρακλής Πρόννων θα συνεχίσει να ανασαίνει για τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην Α' κατηγορία, αντίθετα με τον Εθνοφρουρό που θέλει πλέον ένα μεγάλο θαύμα, μιας και παρέμεινε ουραγός στους -3 βαθμούς!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Γ. Στοφόρο και την κ. Ιρ. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Εθνοφρουρός:(--), Μπεκατώρος, Πετεινάτος, Χαρίτος Γεωργόπουλος, Μινέτος, Χατζής, Μακρυνώρης, Μπονάς, Χοτζάι.

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), θεοδωράτος Γ., Νικολετάτος, Xhelaj E., Ρώσσης, Ριστάνης (60’ Καμπίτσης), Γκιάφης, Πρίφτι (53’ Πούλος), Ρασσιάς Γ. (71’ Πετράτος), Ρασσιάς Σπ., Δημητράτος,  Φούσιας, Lluka.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου