Πέμπτη, Ιανουαρίου 20

Στην Κεφαλονιά ο Περιφερειακός προπονητής της Ε.Ο.Κ. κ. Γ. Χρυσανθόπουλος (Δηλώσεις - Φωτορεπορτάζ)

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκε την Κεφαλονιά, ο Περιφεριεακός προπονητής της Ε.Ο.Κ. για την Πελοπόννησο κ. Γιάννης Χρυσανθόπουλος, με σκοπό να τσεκάρει τα ταλέντα του Κεφαλονίτικου μπάσκετ, σε ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από την Ε.Ο.Κ. του Β. Λιόλιου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», πραγματοποιήθηκε προπόνηση και διπλό, για τους νεαρούς αθλητές των δύο τοπικών ομάδων του Α.Σ. Κεφαλληνιακού και της Ακαδημίας Κεφαλονιάς με την καθοδήγηση του προπονητή της δεύτερης Λεωνίδα Παπαδάτου, ενώ τον πρώτο εκπροσωπούσε το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Τιμοθεάτος.

Όλα έγιναν υπό το βλέμμα του εκπροσώπου του τεχνικού team  της Ομοσπονδίας, ο οποίος παράλληλα μίλησε στους νεαρούς αθλητές, δίνοντας τους ανάλογες οδηγίες για την βελτίωση τους.

Το απόγευμα ακολούθησε η ίδια διαδικασία στο Κλειστό Παλλικής και αφορούσε τα παιδιά του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Χρυσανθόπουλος, σκοπός της επίσκεψης του είναι να γνωρίσει τα Σωματεία και παράλληλα να τσεκάρει κάποιους αθλητές, οι οποίοι στη συνέχεια θα στελεχώσουν τα κλιμάκια και συγκεκριμένα αυτό της Πελοποννήσου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, τελευταία φορά που είχε επισκεφτεί το νησί μας κάποιος ομοσπονδιακός ή περιφερειακός προπονητής, ήταν πριν 35 χρόνια με την έλευση του Κώστα Πετρόπουλου, του «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού μπάσκετ και ύστερα από πρόσκληση του αείμνηστου, τότε προπονητή του Κεφαλληνιακού Σπ. Πανταζόπουλου και στις σπουδαίες στιγμές της ιστορικής ομάδας, με τις προπονήσεις να διεξάγονται, στον προαύλιο χώρο του τότε Γυμνασίου Θηλέων Αργοστολίου!

Συμπερασματικά ήταν μια σημαντική εξέλιξη η παρουσία του κ. Χρυσανθόπουλου, ο οποίος έδειξε αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που είδε στο «παρκέ», αλλά και από το ταλέντο των παιδιών.

Όπως μας είπε, στους επόμενους μήνες θα επισκεφτεί εκ νέου το νησί.

Τέλος, να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Ε.Ο.Κ. και ειδικά στο πρόεδρο κ. Β. Λιόλιο για προσπάθεια της Ομοσπονδίας να αναδείξει τα ταλέντα της επαρχίας, δίνοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες, σε όλα τα παιδιά και τα Σωματεία της.

Συγχαρητήρια επίσης και στις τρεις τοπικές ομάδες για την σημαντική δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες και είναι σίγουρο ότι, το αποτέλεσμα θα τις δικαιώσει στο μέλλον!

Δηλώσεις:

Γ. Χρυσανθόπουλος (Περιφρειακός προπονητής)


Λ. Παπαδάτος (Προπονητής Ακαδημίας Κεφαλονιάς)


Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή προπόνηση





























































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου