Κυριακή, Ιανουαρίου 23

Μεγάλη νίκη στη Σκάλα ο Αστέρας 3-2 τους Πρόννους

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, οι Πρόννοι φιλοξένησαν τον Αστέρα Ληξουρίου, όπου και ηττήθηκαν με σκορ 2-3!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και φωτιά στις αντεπιθέσεις, θα πετύχουν μια σπουδαία, από βαθμολογικής άποψης νίκη και κατά ένα μεγάλο ποσοστό κερδίζουν θέση στην Α’ κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, μετά από αυτή την ήττα θα παραμείνει στους 14 βαθμούς και στην 6η θέση της κατάταξης.

Αντίθετα ο Αστέρας θα ανέβει στην 8η θέση με 10 βαθμούς, 7 συνολικά, πάνω από την «κόκκινη» γραμμή του υποβιβασμού!

Τα γκολ του αγώνα

Οι «πράσινοι» του Ληξουριού θα ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7’. Ο Γιακουμάτος με πολύ ωραία κάθετη, θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Γ. Μαρούλη και ο τελευταίος απέναντι από τον Παπαβασιλείου πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι, στο 29’ θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1 με αυτογκόλ του Γαβαλά, ύστερα από την σέντρα από δεξιά του Χασάι και σύγχυση στην περιοχή του Μαρκέτου, ο οποίος σήμερα έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Στο 39’ με μια νέα κάθετη του Βώρου, δεξιά στον Τοζάι και το νεαρό μέσο του Αστέρα να πιάνει ένα δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου για το 1-2.

Με αυτό το 1-2 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο η εικόνα παρέμενε η ίδια και οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ανατροπή, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 65’ ο Ρραπάι με ένα εντυπωσιακό σουτ, έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκέτου για την εκ νέου ισοφάριση και το 2-2 στο παιχνίδι. Ήταν ένα φανταστικό γκολ που χειροκροτήθηκε!

Ο Γ. Μαρούλης, που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι στο 70’ θα εκμεταλλευθεί το λάθος γύρισμα των αμυντικών στον Παπαβασιλείου, θα κερδίσει την μπάλα και αφού αποφεύγει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3!

Τέλος, ο Αστέρας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι, αφού στο 83’ το πέναλτι του Γ. Αναλυτή, το οποίο είχε κερδίσει, λίγο πριν ο Τοζάι θα αποκρουστεί από τον Παπαβασιλείου.

Μετά από αυτό το 2-3 η ομάδα του Σάκη Αναλυτή, θα ανέβει στην 8η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, αντίθετα με τους γηπεδούχους που θα παραμείνουν στην 6η και πολύ πίσω από τους πρωτοπόρους! 

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Σπ. Στέλλο  (φίλαθλο), κάτι που συμβαίνει δεύτερη φορά σε παιχνίδι των φιλοξενούμενων και δικαιολογημένα έλεγαν το παράπονο τους.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ. (28’ Χιόνης-46’ Γεωργόπουλος), Χασάι, Κόμητας, Ζαπάντης (85’ Κουτροκόης), Κουρκουμέλης Σπ., Κουρκουμέλης Κυρ. (20’ Κωνσταντόπουλος), Xhelaj, Ρραπαι.

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Βώρος, Διονυσάτος, Γιακουμάτος, Σινάι, Μαρούλης Σ., Γαβαλάς, Τοζάι (89’ Λιάτος), Μαρούλης Γ. (75’ Δημητρίου), Αναλυτής Γ. (84’ Δελαπόρτας), Συριάτος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου