Κυριακή, Ιανουαρίου 23

Επέστρεψε στις νίκες η Σάμη 5-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και ανέβηκε βαθμολογικά (Εικόνες)

Επέστρεψε στις νίκες, μετά από 3 αγωνιστικές η Σάμη, αφού σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, σε παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα επικρατήσει του δυνατού Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 5-1!

Σε γενικές γραμμές και κάτω από τσουχτερό κρύο, ποδοσφαιριστές και φίλοι που παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, «ζεστάθηκαν» από το καλό θέαμα και τα 6 γκολ που πέτυχαν οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι, πιο ουσιαστικοί και καλύτεροι στο δεύτερο μισό του αγώνα, θα πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο τελικό πλασάρισμα τη φετινή σεζόν στην Α’ κατηγορία.

Με τη νίκη του αυτή, που ήταν η 5η φετινή, ο Α.Ο.Σ. θα ανέβει βαθμολογικά και συγκεκριμένα στην 4η θέση μόνος, με 17 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» και σε αυτό το παιχνίδι ήταν μέχρι ένα σημείο ανταγωνιστικοί, προσπάθησαν αρκετά, αλλά πάλι κάτι τους έλειπε, ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, από τη σημερινή ήττα!

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν κάποια τέρματα, που θα έκαναν σίγουρα διαφορετική την εξέλιξη του τελικού αποτελέσματος, ενώ έπεσαν επίσης πάνω και σε έναν πολύ καλό σήμερα Φλαμιάτο.

Η ομάδα του Τάκη Φωή θα πέσει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς και +6 από την γραμμή του υποβιβασμού.

Η ουσία πάντως είναι ότι, έφτασε η ώρα που πρέπει να μαζεύει βαθμούς, προκειμένου να αποβάλλει το όποιο (αν υπάρχει) άγχος παραμονής, προκειμένου να τερματίσει σε μια τιμητική θέση, τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τα γκολ του αγώνα

Με τη συμπλήρωση 30’ στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0, με ωραίο τεχνικό πλασέ από τη γωνία της περιοχής του Κ. Μωραΐτη και τη λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Παπαστεργίου.

Αυτό το 1-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Σάμη ήταν αυτή που μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τον αντίπαλο της, παίρνοντας τα ηνία του παιχνιδιού.

Έτσι, στο 60’ θα πετύχουν το 2-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ του Δ. Βιτωράτου.

Το 3-0 θα πετύχει στο 64’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κ. Μωραΐτης που θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Παπαστεργίου και ουσιαστικά «κλειδώνει» το τρίποντο της ομάδας του.

Ο Δ. Βιτωράτος στο 71’ θα διπλασιάσει τα τέρματα του στο παιχνίδι, αφού θα πετύχει το 4-0 με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι «πράσινοι», θα μειώσουν σε 4-1 στο 87’ με ωραίο τακουνάκι του Μπάμπη, ύστερα από σέντρα από δεξιά.

Το τελικό 5-1 θα πετύχει στο 89’ ο Καψογιώργος με διαγώνιο σουτ, ύστερα από την πάσα του Δ. Βιτωράτου.

Η Σάμη τελικά θα πάρει μια ακόμη σημαντική νίκη και θα επανέλθει στις επιτυχίες, ενώ ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα δεχθεί την 6η του φετινή ήττα και θα παραμείνει στα κάτω «πατώματα»!

Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Ν. Χατζηγεωργίου.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης, Βιτωράτος Κ., Σοφιανός, Μετάι, Αμούργης Α. (81’ Βαλλάτος), Μωραΐτης Ν. (7’ Πολυχρονάτος), Μωραΐτης Κ. (81’ Δρακάτος), Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι. (81’ Σπυράτος), Δελαπόρτας (30’ Δρακουλόγκωνας).

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Κατσιλίδης, Σακκάτος, Κατσούρης, Μαρινάκης, Χαραλαμπόγλου, Τσόχας, Walker, Ντεράι (55’ Τσάκος), Κορσιάνος (65’ Μπάμπης), Παπαβασιλείου.

Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι


























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου