Σάββατο, Ιανουαρίου 22

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Εικοσιμία (Φωτορεπορτάζ)

Με την ευχή, η νέα χρονιά να φέρει υγεία και επιτυχίες η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο. Εικοσιμίας, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, σε ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, για τη νέα χρονιά που διανύουμε στο Compass café.

Λίγο πριν την κοπή, ο πρόεδρος κ. Αντ. Χαραλαμπέλης και ο προπονητής Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες, αλλά και τη διατήρηση αυτού του πολύ καλού οικογενειακού κλίματος που υπάρχει, εδώ και πολλά χρόνια στην ομάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ., σύσσωμο το τεχνικό team της ομάδας, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της, αλλά και κάποιοι φίλοι της, μεταξύ αυτών και οι πρώην προπονητές της Δ. Ζησιμάτος – Ν. Κορσιάνος.

Τυχερός της βραδιάς, αφού στο κομμάτι του υπήρχε το φλουρί, ήταν ο τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας Bασίλης Μαυρίδης και το δώρο που αντιστοιχούσε σε αυτό, ήταν μια δωροεπιταγή, προσφορά του καταστήματος Instante!

Ο Α.Ο. Εικοσιμίας, εύχεται καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα, του χρόνου όλοι μαζί και σύντομα επιστροφή στα γήπεδα.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κοπή

Ο τυχερός της βραδιάς Β. Μαυρίδης





































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου