Σάββατο, Οκτωβρίου 19

Νικητής στο ντέρμπι του 2ου ομίλου ο Πυλαριακός 3-2 στη Σκάλα τους Πρόννους

Σπουδαία νίκη σήμερα το απόγευμα, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου και συγκεκριμένα της 4ης αγωνιστικής στη Σκάλα για τον Πυλαριακό θα επικρατήσει με σκορ 3-2 του Α.Ο. Πρόννων και θα διατηρήσει αήττητο, κορυφή και φυσικά πρόκριση στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα μείνουν αρκετά πίσω, θα πέσουν στην 3η θέση και θα περιμένουν για το τυπικό της πρόκρισης, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αγωνιστική.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3', οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 1-0 με κεφαλιά του Saridaj, ύστερα από το κόρνερ από δεξιά στο β' δοκάρι του Κλειτογιάννη.

Στο 17' θα έρθει η ισοφάριση και το 1-1 με κοντινό πλασέ του Σιμωτά, ύστερα από σέντρα του Κ. Ζαπάντη στο ύψος της μικρής περιοχής.

Αυτό το 1-1 θα είναι το αποτέλεσμα των πρώτων 45'.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν την ανατροπή και θα προηγηθούν 2-1.

Ο Κ. Ζαπάντης θα εκμεταλλευθεί την ασυνενοησία του τερματοφύλακα Αλυσανδράτου και των αμυντικών του, θα κερδίσει την μπάλα θα την γυρίσει παράλληλα στην περιοχή και ο Σιμωτάς με κοντινό πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Όμως, στο 74' οι Φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν σε 2-2 με αυτογκόλ του Χρ. Κουρκουμέλη, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα στην σέντρα του Noakes.

Και στο 77' θα έχουμε νέα ανατροπή στο παιχνίδι, αυτή την φορά υπερ των φιλοξενούμενων που θα πετύχουν το 3-2 με ένα εκπληκτικό γκολ, σε μακρινό σουτ του Καψογιώργη που θα στείλει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Καμπίτση, σημειώνοντας το γκολ της σειράς!

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Πατσίκα και Κ. Παπαγιαννόπουλο.

Α.Ο. Πρόννων: Καμπίτσης, Τσοκαναρίδης (60' Ρώσσης), Κουρκουμέλης Χ., Κουρκουμέλης Α., Κράσι, Δημητράτος (60' Θεοδωράτος), Κουρκουμέλης Σπ., Κωνσταντόπουλος, Σιμωτάς, Ζαπάντης, Xhelaj Α..

Πυλαριακός: Αλυσανδράτος Δ.Saridaj S., Κλειτογιάννης, Σπανός, Γονατάς, Καλλιβωκάς Γ., Αλυσανδράτος Α. (57' Βασιλόπουλος), Καψογιώργος, Γρηγοράτος, Noakes (90+2' Rexha), Σταμούλης.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου