Παρασκευή, Οκτωβρίου 18

Επικίνδυνη έξοδος για τον ΝΕΟΛ στην Αθήνα την Κυριακή με Πανελλήνιο

Πολύ δύσκολη αποστολή την Αθήνα για τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, όπου την Κυριακή στις 1 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος National League1, θα φιλοξενηθεί από τον ιστορικό Πανελλήνιο Γ.Σ. και στόχος είναι η καινούρια αρχή, μετά δύο συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα.

Η ομάδα του Πανελληνίου έχει μπει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα, μετράει το απόλυτο 2Χ2 μέχρι τώρα και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα ο Ν.Ε.Ο.Λ. σε μία διαφορετική σεζόν ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά από τον αντίπαλο μετρώντας δύο ήττες στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι και το "ροζ" Φ.Α. είναι απαραίτητο, αφού εκτός των βαθμών θα αλλάξει εντελώς και η ψυχολογία.

Διαιτητές θα είναι οι Κωνσταντινίδου - Ελ Ανύ – Λιόνας και Κομισάριος ο κ. Τεφτίκης.

Καλό θα είναι οι Κεφαλονίτες του Λεκανοπεδίου να σταθούν κοντά στην ομάδα το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό Πανελληνίου και να βοηθήσουν την ομάδα να φύγει με την πρώτη και πολύ μεγάλη νίκη της αγωνιστικής!

Καλή επιτυχία στον Μ. Τζουγανάτο και στα παιδιά της ομάδας μας!

  

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική

  

Η βαθμολογία

  

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου