Πέμπτη, Οκτωβρίου 24

Ατομικές επιτυχίες αθλητών του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά - Ιθάκη

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ

Οι αγωνιστικές επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΑΣΕΑ) Κεφαλονιά & Ιθάκη συνεχίζονται.

  1. Στο 2ο Αναπτυξιακό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Κοζάνη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία 2 αθλητές μας. Ο 9χρονος Στέφανος Σκορδίλης στην κατηγορία των μίνι παμπαίδων (κάτω των 11 ετών) κατάκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και ο Κώστας Σωτηρίου κατέκτησε την 5η θέση στην πολύ δύσκολη κατηγορία των Εφήβων (κάτω των 19 ετών).

https://www.httf.gr/i-kozani-efere-se-peras-tin-apostoli-tis-kai-sto-5o-anaptyxiako-toyrnoya-tis/

  1. Στο Λουτράκι, όπου διεξάγεται αυτές τις ημέρες το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωφών, η αθλήτρια του συλλόγου μας Σοφία Μελέτη κατέλαβε την 5η θέση στο ομαδικό και στο μικτό διπλό αγώνισμα, μια μεγάλη επιτυχία αφού επιτεύχθηκε σε αγώνες πολύ υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου.

https://www.httf.gr/eyropaiko-protathlima-epitrapezias-antisfairisis-kofon-tin-8i-thesi-oi-andres-sto-omadiko-stin-5i-thesi-oi-gynaikes-pics/

Μετά από τι επιτυχίες του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Α2 εθνική κατηγορία έρχονται και οι ατομικές επιτυχίες των αθλητών μας, ως επιστέγασμα της συστηματικής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου