Παρασκευή, Οκτωβρίου 25

Η Pre game της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου

5η Αγωνιστική 26-27/10/2024 στο τοπικό κύπελλο 

Συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική το τοπικό κύπελλο και τα πέντε συνολικά προγραμματισμένα παιχνίδια του προγράμματος του Σαββατοκύριακου 26-27/10/2024.

Αγώνες, όπου αναμένεται να δώσουν σε κάποιες ομάδες που θα κερδίσουν και μαθηματικά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση και τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ξεχωρίζουν περισσότερο τα ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για τον 1ο όμιλο, μεταξύ Α.Ο. Διλινάτων - Παλληξουριακού, αυτό του Ληξουρίου μεταξύ Αναγέννησης - Προόδου Ιθάκης, που πιθανόν να βάλει τέλος στα σενάρια πρόκρισης, αλλά και αυτό του 3ου μεταξύ Ευγέρου - Εικοσιμίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Να αναφέρουμε και πάλι ότι, οι τρεις (3) πρώτοι των ομίλων και από αυτούς των (4) τεσσάρων ομάδων από τον 1ο και 2ο όμιλο, δηλαδή έξι (6) και (2) δύο του 3ου των (3) τριών, 8 συνολικά στον αριθμό, προκρίνονται στην επόμενη φάση και στα προημιτελικά.

Ήδη οι 4  είναι γνωστές!

1ος όμιλος

Παλληξουριακός - Διλινάτα το τρίτο εισιτήριο αναμένεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό να κριθεί το Σάββατο το πρωί στο Ληξούρι και στο παιχνίδι Αναγέννηση - Πρόοδος!

2ος όμιλος

Ο Πυλαριακός, ενώ για τα υπόλοιπα δύο απομένει το τυπικό. Και εδώ την προσεχή Κυριακή, εκτός συγκλονιστικού απρόπτου, θα έχουν βρει τον κάτοχο τους και τα υπόλοιπα 2 εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση.

3ος όμιλος

Η Εικοσιμία, ενώ το δεύτερο δύσκολα θα χαθεί για την Εύγερο που κρατάει την τύχη της, στα δικά της χέρια. 

Ο Αστέρας μπορεί να ελπίζει με ήττα της Ευγέρου από την Εικοσιμία, αυτή την αγωνιστική και δική του νίκη επί της ομάδας των Φαρακλάτων την τελευταία με περισσότερα από 2 γκολ.

Κυριακή κοντή γιορτή!

Ληξούρι - Αργοστόλι (3) και Καραβόμυλος, το Σαββατοκύριακο 26-27/10 θα φιλοξενήσουν τα (5) πέντε παιχνίδια της 5ης προτελευταίας αγωνιστικής, όπου όπως προαναφέρουμε, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι του Ληξουρίου - Καραβόμυλου και τα δύο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων

 1ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  26-10-24   ώρα:11:45

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ. - Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.

Θωμάς

Βασίλης

Κωνσταντέλλος Κ.

Παπαγιαννόπουλος Σπ.

2.

Κυριακή 27-10-24   ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός

Θωμάς

Βασίλης

Πλαχούρας Στ.

Κωνσταντέλλος Κ.

         

2ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 26-10-24   ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

ΠΑΟ Παγκεφαλληνιακός - Α.Ο. Πρόννων

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Πλαχούρας Στ.

Βουτσινάς Α.

2.

Κυριακή 27-10-24   ώρα:15:30

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ε.

Χαρίση Κ. 

         

3ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 27-10-24   ώρα:18:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Εικοσιμίας

Πλαχούρας

Στέργιος

Κωνσταντέλλος Κ.

Τοττάκης Χαρ.


         

Σάββατο 26/10/2024

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου, στις 11 και 45 το μεσημέρι του Σαββάτου 26/10/2024, μεταξύ Αναγέννησης Ληξουρίου - Προόδου Ιθάκηςστο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός", συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο και ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, προτελευταία της σειράς.

Ένα κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους, που θέλουν μόνο νίκη. 

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους πιθανόν και μία ισοπαλία να τους αρκεί, ενώ με νίκη κλείνουν θέση στη 8αδα και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει μία ανάσα από την επόμενη φάση.

Αλλά και οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη - πρόκριση για να τελειώσουν μία ώρα αρχύτερα με αυτή.

Στον Α' γύρο οι Ιθακήσιοι είχαν πάρει μία άνετη νίκη στο Σταυρό με σκορ 8-0.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Σπ. Παπαγιαννόπουλο.

         

Συνέχεια της 5ης αγωνιστικής το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στις 3 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι του 2ου ομίλου ο Παγκεφαλληνιακός θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Πρόννων.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες και έχουν χάσει εκτός από μαθηματικά, σχεδόν κάθε ελπίδα πρόκρισης και σίγουρα δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα και τη δική τους τύχη σε αυτό το παιχνίδι, έστω και αν αγωνίζονται στην έδρα τους, αφού η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι σημαντική.

Το σίγουρο είναι ότι, θα παλέψουν για το καλύτερο, να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί από τις προηγούμενες αγωνιστικές και να χαρούν το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Πυλαριακό, θέλουν τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν τα χαμόγελα, αλλά και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση τους στους "8"!

Αγωνιστικά, περιμένουμε ένα ανοικτό επιθετικό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται ότι θα δώσει και παραπάνω γκολ.

Στον Α' γύρο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν άνετα του αντιπάλου τους με σκορ 6-0 στη Σκάλα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Α. Βουτσινά.

         

Κυριακή 27/10/2024

Την επόμενη πλέον ημέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνεχίζεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής με το ντέρμπι του 1ου ομίλου, μεταξύ Α.Ο. Διλινάτων - Παλληξουριακού.

Ένα ντέρμπι που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά, ωστόσο το αγωνιστικό του είναι πολύ μεγάλο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που με όσα μας έδειξαν μέχρι τώρα, θα είναι από τις διεκδικήτριες των τοπικών τίτλων.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εύκολη νίκη με σκορ 8-0 στο ίδιο γήπεδο επί της Αναγέννησης Ληξουρίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από τον Σταυρό και την Πρόοδο Ιθάκης με σκορ 3-0!

Περιμένουμε ένα ντέρμπι με δύναμη πάθος και τις ομάδες να επιδιώκουν να έχουν το πάνω χέρι από την αρχή της σεζόν, χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Ένα παιχνίδι το οποίο θεωρούμε ανοικτό σε προβλέψεις και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διαφυλάξουν το μέχρι τώρα αήττητο τους.

Το παιχνίδι του Α' γύρου στον Άγιο Αντώνη είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο σε ένα χορταστικό 3-3!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Κ. Κωνσταντέλλο.

         

Την ίδια ημέρα και ώρα και συγκεκριμένα στις 3 και 30' η συνέχεια του προγράμματος της 5ης αγωνιστικής στον Καραβόμυλο, με το τοπικό ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Σάμης και τον Πυλαριακό.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι και πρωτοπόροι στον 2ο όμιλο, έχουν ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στους "8" του τοπικού κυπέλλου, όμως αυτό δεν θα τους αφήσει αδιάφορους σχετικά με το αποτέλεσμα, αφού σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και το γόητρο.

Οι γηπεδούχοι με ένα παιχνίδι λιγότερο, μόνο την μαθηματικά πρόκριση τους δεν έχουν κερδίσει, κάτι που αναμένεται να γίνει ή από το συγκεκριμένο παιχνίδι ή τέλος πάντων αυτή την αγωνιστική σε συνδυασμό άλλου αποτελέσματος.

Έτσι, εκτός από την ισοπαλία της σιγουριάς, θα επιδιώξουν και τη νίκη για το γόητρο και τη ρεβάνς του 1-2 στα Μακρυώτικα.

Περιμένουμε ένα δυνατό, επιθετικό παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες μπορούν να τα καταφέρουν, χωρίς να αποκλείουμε και την ισοπαλία.

Γεγονός είναι ότι, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την δυνατή τους έδρα και με τη στήριξη των φίλων τους, στο τέλος να πανηγυρίσουν το 3ο σερί τρίποντο στη διοργάνωση

Στο παιχνίδι του Α' γύρου οι φιλοξενούμενοι του Πυλαριακού είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 και ένα γκολ του Noakes στις καθυστερήσεις!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ελ. Κατερέλο και την κ. Κ. Χαρίση.

         

Τέλος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στις 6 το βράδυ στο ντέρμπι του 3ου ομίλου, η Εύγερος τυπικά γηπεδούχος, θα φιλοξενήσει τον επικίνδυνο, πρωτοπόρο και με το απόλυτο Α.Ο. Εικοσιμίας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι με μονόπλευρο το βαθμολογικό του ενδιαφέρον και αυτό από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων, αφού χρειάζονται τουλάχιστον τον 1 βαθμό της ισοπαλίας προκειμένου να σφραγίσουν και μαθηματικά, το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά και τελικά να κάνουν τυπική διαδικασία την τελευταία αγωνιστική.

Για τον αντίπαλο τους, έστω και αν δεν χρειάζεται βαθμούς, μιας και από την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκεται στην 8αδα, είναι σίγουρο ότι θα παίξει για τη νίκη και το απόλυτο 4Χ4.

Περιμένουμε ένα αμφίρροπο αγωνιστικά ντέρμπι, τους τυπικά γηπεδούχους να θέλουν νίκη ή όπως προαναφέραμε στη χειρότερη των περιπτώσεων ισοπαλία, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στα προημιτελικά και να μην πάνε με άγχος την επόμενη, τελευταία αγωνιστική στο Ληξούρι με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου.

Οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού ήδη έχουν κλείσει θέση στους "8", όμως θα παίξουν για τη νίκη πετυχαίνοντας το απόλυτο 4Χ4 στη διοργάνωση, κάτι που αν συμβεί θα είναι η μοναδική ομάδα της σειράς των ομίλων που θα το έχει καταφέρει.

Για την ομάδα της Λειβαθούς πέφτει η αυλαία στη φάση των ομίλων, μιας και την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της

θεωρούμε και τις δύο ομάδες ικανές για τη νίκη και περιμένουμε ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι την Κυριακή το βράδυ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στον πρώτο γύρο στο ίδιο γήπεδο η Εικοσιμία είχε πάρει τη νίκη με σκορ 2-1!

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Χαρ. Τοττάκη.


         

Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων

 1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

4

3

1

0

19 - 03

10

2.

Α.Ο. Διλινάτων

4

2

2

0

19 - 05

08

3.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

4

1

0

3

08 - 16

03

4.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

4

0

1

3

02 - 24

01

         

 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

4

3

1

0

11 - 05

10

2.

Α.Ο. Σάμης

3

2

0

1

11 - 02

06

3.

Α.Ο. Πρόννων

4

1

1

2

09 - 05

04

4.

Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός

3

0

0

3

01 - 20

00

         

 3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

3

0

0

11 - 02

06

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

2

1

0

1

04 - 03

03

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου300302 - 1200

** Ο Α.Ο. Εικοσιμίας έχει -3 βαθμούς από την περσινή περίοδο

         

Οι Σκόρερ

Αναλυτικά οι δέκα (10) πρώτοι της κατάταξης

με αλφαβητική σειρά

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Χασάι Κεβιν

         Α.Ο. Διλινάτων          7

2.

Σιμωτάς ΑνδρέαςΑ.Ο. Πρόννων5

3.

Γεωργόπουλος Άγγελος

Α.Ο. Διλινάτων4

4.

Μπράτι Μέλι

     Α.Ο. Παλληξουριακός4

5.

Αλυσανδράτος Δημήτρης

            Α.Ο. Σάμης       3

6.

Μεσσάρης Λεονάρδος         Α.Ο. Εικοσιμίας       3

7.

Καρασαββίδης Γιώργος

            Α.Ο. Σάμης3

8.

Σαμακοβλής Στράτος

Α.Ο. Παλληξουριακός3

9.

Noakes JoushaΑ.Π.Σ. Πυλαριακός2

10.

Γαβαλάς ΑλέξανδροςΑ.Ο. Παλληξουριακός2

** Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει 2 η και λιγότερα τέρματα

         

Η επόμενη 6η αγωνιστική

(2-3/11/2024)

1ος  Όμιλος  

α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Διλινάτων
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου
         
2ος  Όμιλος

α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Σάμης
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός

         

3ος  Όμιλος

α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Π.Α.Ο. Εύγερος
2.
Ρεπό: Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου