Δευτέρα, Οκτωβρίου 14

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό 64-61 τον Σείριο Πατρών

Με το ροζ Φ.Α. γύρισε το αντρικό του Κεφαλληνιακού από την Πάτρα, αφού σε χθεσινό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. στο Κλειστό Γυμναστήριο "Ανδρέας Μελιγδής", θα πάρει την πρώτη νίκη του σεζόν από τον Σείριο Πατρών με 61-64.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες του coach Πανά μπήκαν δυνατά και παίζοντας όμορφο μπάσκετ, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να κλείσουν το ημίχρονο, προηγούμενοι με διψήφια διαφορά πόντων.

Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και σιγά σιγά κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά και να περάσουν μπροστά στο σκορ.

Όμως, η ομάδα μας παρέμεινε ψύχραιμη στο τέλος, όπου βάζοντας κρίσιμα σουτ και παίρνοντας κρίσιμα ριμπάουντ, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη που θα της δώσει εκτός των βαθμών και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Επόμενο παιχνίδι για το αντρικό, την Κυριακή 20/10 στις 13:30 με αντίπαλο τον Προφήτη Ηλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης".

Πολλά μπράβο στον coach Πανά και τους αθλητές του!

Δεκάλεπτα: 11-20, 17-20, 10-7, 23-17

Τελικό σκορ: 61-64

Διαιτητές: Κωστής, Καφέζας.

ΑΟ Σείριος Πατρών:(Σταματόπουλος), Κώστουλας 16 (2), Ζανιάς 5 (1), Μακρίδης 2, Βισβάρδης 3, Φάκλαρης, Μιχαλάκος, Χάρης 12 (2), Τομαράς 6, Πατικόπουλος 13 (2), Στυλιδιώτης, Καραογλάνης 2, Τσίρος 5.

ΑΣ Κεφαλληνιακός:(Πανάς), Αντωνάτος Γ. 16 (2), Βαγγελάτος, Βασιλάτος, Αντωνάτος Ηλ. 8, Τιμοθεάτος 5 (1), Θεοδωράτος 9, Κουνάδης, Κωνσταντάκος 3 (1), Κόμης, Παυλάτος, Παρδάλης, Παπαδάτος 23. 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου