Παρασκευή, Οκτωβρίου 25

Η σημερινή Σ.Τ. του Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά και Ιθάκη (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 25/10 το μεσημέρι στην αίθουσα του Θεάτρου Αργοστολίου "Κέφαλος" η προγραμματισμένη Σ.Τ. του δραστήριου Συλλόγου Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά & Ιθάκη.

Αλ. Αποστολάτος

Στο πάνελ κάθισαν ο νέος πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α. κ. Κ. Σκορδίλης με τον πρώην πρόεδρο και πλέον μέλος του Δ.Σ. κ. Αλεξ. Αποστολάτο, ενώ στην αίθουσα παρευρίσκετο και ο προπονητής κ. Π. Πολίτσης.

Στη διάρκεια της συνέντευξης έγινε ένας μίνι απολογισμός στις μέχρι τώρα δράσεις του Συλλόγου και από την ίδρυση του, από το τέως πρόεδρο κ. Αλ. Αποστολάτο, ο οποίος όπως ανέφερε αποχώρησε για προσωπικούς - επαγγελματικούς λόγους, αλλά θα παραμείνει στο Σύλλογο σαν απλό μέλος.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τον νυν πρόεδρο κ. Κ. Σκορδίλη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Το λόγο αμέσως μετά, πήρε ο κ. Σκορδίλης, όπου ευχαρίστησε τον τέως πρόεδρο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, δηλώνοντας τιμή για την εκλογή του στη θέση του προέδρου, παρουσίασε τους στόχους του Συλλόγου την τρέχουσα περίοδο, αλλά και για το μέλλον, λέγοντας ότι θα τον "μεγαλώσει" ακόμη περισσότερο.

Για αυτό βάζει δύο στόχους, πρώτον να προσφέρει εκπαίδευση και αθλητισμό στην κοινωνία και να υπάρχει συνεχής αγωνιστική συμμετοχή.

Κ. Σκορδίλης

Υποσχέθηκε ότι, τις επόμενες ημέρες θα ετοιμαστεί φάκελος και θα κατατεθεί στην ομοσπονδία για τη διοργάνωση στο νησί μας, το οποίο προσφέρεται για αυτό, του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών, καθώς και κάποιες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και ένα camp προετοιμασίας!

Κλείνοντας τη συνέντευξη, τέως και νυν πρόεδροι, ευχαρίστησαν τον προπονητή κ. Χρ. Πολίτση για την προσφορά του, αλλά και τους χορηγούς, με την ελπίδα να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Σύλλογο.

Εμείς να ευχηθούμε στο νέο πρόεδρο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους!





















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου