Τετάρτη, Οκτωβρίου 16

Άνετη νίκη για την Εικοσιμία 8-1 τον Αστέρα Ληξουρίου

Με το εξ' αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε στον όμιλο, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο. Εικοσιμίας φιλοξένησε τον Αστέρα Ληξουρίου, πετυχαίνοντας εύκολα το 2Χ2, παίρνοντας παράλληλα τη 2η σερί νίκη της στη διοργάνωση με σκορ 8-1!

Έτσι, η ομάδα της Λειβαθώς θα παραμείνει πλέον μόνη στο "ρετιρέ" του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και θα διατηρήσει το αήττητο στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι, καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τον αντίπαλο τους, είχαν την κατοχή μπάλας και τις ευκαιρίες, φτάνοντας έτσι σε μία εύκολη, όσο και δίκαιη νίκη.

Για τους φιλοξενούμενους, που μετρούν ένα αρνητικό σερί 2Χ2, από την αρχή ήταν δύσκολο να δημιουργήσουν προβλήματα στην έδρα ενός σημαντικού αντιπάλου, πάντως προσπάθησαν χωρίς τελικά να καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι και να περιορίσουν την ήττα τους σε χαμηλά επίπεδα.

Όμως, όπως και να έχει για αυτούς ήταν μια φυσιολογική ήττα και όλο το βάρος θα πέσει στις επόμενες δυο αγωνιστικές.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Κονόμη που θα στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Αλυσανδράτου για το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό μάλιστα, θα πετύχουν και το 2-0 μετά την ωραία συνεργασία Κονόμη – Μπούσι – Μεσσάρη και το πλασέ του τελευταίου μέσα από την περιοχή και δεξιά που θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Αλυσανδράτου.

Το 13' θα είναι τυχερό για την Εικοσιμία, αφού θα πετύχει το 3-0.

Ο Αραβαντινός από αριστερά θα βγάλει την συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι εκεί αμυντικοί και τερματοφύλακας δεν συνεννοούνται και ο Πλατανίτης που θα κερδίσει την μπάλα θα πλασάρει εύστοχα στην κενή εστία, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη δεύτερη νίκη της ομάδας του.

Με την ολοκλήρωση των 45' (δεν έγινε καν σέντρα) οι "κυανόλευκοι" της Λειβαθούς θα φτάσουν σε καρέ τερμάτων πετυχαίνοντας το 4-0, με κοντινό πλασέ του Mεσσάρη που θα είναι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, μετά από πολύ ωραία ενέργεια από αριστερά και συρτή πάσα του Βλάντι στην περιοχή.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι καλύτεροι θα πετύχουν 4 ακόμη τέρματα.

Στο 58' ο Μπούσι θα τροφοδοτήσει στα όρια της αντίπαλης περιοχής τον Κόρμαλη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ και αφού πρώτα η μπάλα θα βρει σε αμυντικό, θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα του Αλυσανδράτου Δ. για το 5-0.

Ο Μπούσι στο 65' εκτελεί το κόρνερ από δεξιά στην περιοχή, εκεί ο Πετρούτσος θα πιάσει την κεφαλιά αμαρκάριστος, όμως η μπάλα θα χτυπήσει στο χόρτο, θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα και θα απομακρύνουν τελικά οι αμυντικοί.

Ο Μπούσι στο 70' θα βρει στην περιοχή και δεξιά τον Φίλιππα και ο τελευταίος με δυνατό πλασέ θα σημειώσει το 6-0.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 77' με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 7-0 και παράλληλα θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι, θα καταφέρουν να μειώσουν σε 7-1 στο 78' με τον Τοζάι να βγαίνει στην κόντρα απέναντι από τον Παπανδρίτσα και να τον πλασάρει εύστοχα.

Όμως, οι γηπεδούχοι που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο παιχνίδι και στο 85' θα πετύχουν το 8-1 με μία εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούσι, που θα στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Δ. Αλυσανδράτου.

Αυτό το 8-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. 

Ένα αποτέλεσμα που στέλνει την ομάδα της Εικοσιμίας στην επόμενη φάση και στους "8" της διοργάνωσης.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν πάρα πολύ το όνειρο να μπουν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Να θυμίσουμε ότι, το προσεχές Σάββατο 19/10 οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου.

Αυτή την φορά στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του τοπικού κυπέλλου!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραϊσκος με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(---), Παπαστεργίου (46' Παπανδρίτσας), Πετρούτσος, Κουμαριώτης (61' Φίλιππας), Χαραλαμπέλης, Βλάντι, Βαλεντής (10' λ.τ. Αποστολάτος), Μπούσι, Κονόμη (61' Μάθιου), Μεσσάρης, Αραβαντινός (46' Κόρμαλης), Πλατανίτης.

Αστέρας Ληξ:(---), Αλυσανδράτος Δ., Αλυσανδράτος Α., Goci, Πατρίκιος, Σινάι (61' Κατσαρός), Διονυσάτος, Γιακουμάτος (80' Αλιβιζάτος), Πετρόπουλος (80' Γραικούσης), Τοζάι, Ζυκάι, Σούπας (61' Λουκέρης).

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου