Κυριακή, Οκτωβρίου 13

Νίκη πρωτιάς για τον Πυλαριακό 5-1 τον Παγκέ στο Αργοστόλι

 

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για τον 2ο όμιλο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Πυλαριακός θα είναι ο νικητής απέναντι στον γηπεδούχο Παγκεφαλληνιακό με σκορ 5-1.

Ένα αποτέλεσμα που θα τον φέρει στην κορυφή του ομίλου να οδηγεί, με την ολοκλήρωση του Α' γύρου, μόνος πλέον την κούρσα, ενώ μόνο μαθηματικά δεν βρίσκεται στους "8", απλά απομένουν τα τυπικά.

Από την άλλη, ο "Παγκέ" δεν μπορεί να περιμένει θαύματα στη συνέχεια, αφού με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, μόνο με ένα τέτοιο θα τα καταφέρει, ιδιαίτερα στον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα αυτή την στιγμή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη ήρθε τελικά εύκολα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, οι φιλοξενούμενοι είχαν και 3 δοκάρια στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στο 35' σε σουτ του Σπανού εκτός περιοχή και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Καλαφάτη.

Στο 37' στην κοντινή προβολή του Βασιλόπουλου, Καλαφάτης και δεξί δοκάρι θα σώσουν από το 3-0.

Ένα πολύ δυνατό σουτ του Καψογιώργου και πάλι, με την παρέμβαση του Καλαφάτη και του οριζόντιου δοκαριού, θα σώσουν και πάλι την εστία του Πάγκε, τη στιγμή που δεχόταν έντονη πίεση.

Τα γκολ του αγώνα

Με τη συμπλήρωση 15' στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με ένα εντυπωσιακό σουτ του Καψογιώργη από τα όρια της περιοχής για το 0-1.

Ο Πυλαριακός θα "ζευγαρώσει" τα τέρματα του πετυχαίνοντας το 0-2 στο 22'.

Ο Καψογιώργος θα βγάλει μία σέντρα από αριστερά και ο Ψάλτης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με προβολή, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ.

Με αυτό το 0-2 οι ομάδες θα κάνουν ημίχρονο.

Στο δεύτερο η εικόνα δεν άλλαξε, ο Πυλαριακός είχε την υπεροχή, έχανε τις ευκαιρίες και τελικά πέτυχε 3 ακόμη τέρματα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παγκέ, θα πετύχει το πρώτο μετά την 7ετή απουσία του τέρμα, που ήταν και εντυπωσιακό!

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Νoakes θα αυξήσει το σκορ στο 0-3 όταν θα κερδίσει τις κόντρες θα μπει στην περιοχή και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 50' ο Α. Αλεξανδράτος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ και μετά από κόντρα σε αντίπαλο, θα στείλει την μπάλα ψηλά στα δίχτυα του Καλαφάτη για το 4-0.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-4, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο τους τέρμα στη σεζόν, αλλά και στην επιστροφή τους στην ενεργό δράση, με ένα καταπληκτικό γκολ του Βειζάι, με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, που θα στείλει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μιχελή.

Στο 70' θα είναι η σειρά του Γρηγοράτου να γράψει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ του σημερινού αγώνα, με πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά στην απέναντι γωνία του Καλαφάτη για το 1-5.

Αυτό το 1-5 θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος και θα είναι το τελικό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Πυλαριακός είναι με το ενάμισι πόδι στους "8" της διοργάνωσης, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου και διατηρεί το αήττητο, με την ολοκλήρωση του α' γύρου.

Διαιτητής ο κ. Σ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ. Χ. Τοττάκη και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παγκεφαλληνιακός:(----), Καλαφάτης, Ποιμενίδης, Μπίντα, Ψάλτης, Χρυσανθακόπουλος Σπ., Γεωργιάδης (56' Χρυσανθακόπουλος Ι.), Στρατιώτης, Hammad, Τριανταφύλη, Παπαναστασάτος, Βειζάι (67' Ροντον).

Πυλαριακός:(---), Μιχελής, Σινάι (65' Danushaj E.), Κλειτογιάννης (56' Καββαδίας), Saridaj S., Σπανός, Καλλιβωκάς Γ., Αλυσανδράτος Α. (56' Hhelaj M.), Καψογιώργος, Noakes (73' Παπαλεξάτος)Σταμούλης, Βασιλόπουλος (56' Γρηγοράτος).

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου