Σάββατο, Οκτωβρίου 19

Έκλεισε θέση στους “8” ο Α.Ο. Διλινάτων....... Εύκολη νίκη 8-0 την Αναγέννηση

Συνέχεια με το απογευματινό παιχνίδι του 1ου ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Α.Ο. Διλινάτων – Αναγέννησης Ληξουρίου. 

Οι γηπεδούχοι, όπως αναμενόταν πήραν μία εύκολη νίκη με σκορ 8-0 και έκλεισαν θέση στην 8αδα και τα προημιτελικά της διοργάνωσης, παράλληλα δε διατήρησαν το αήττητο στις 4 μέχρι τώρα αγωνιστικές!

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν υπολόγιζαν με τόσες απουσίες ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και πρέπει να το ξεχάσουν άμεσα, θα τα παίξουν όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης στον Άγιο Αντώνη, όπου με νίκη θα έχουν το πάνω χέρι στην κατάκτηση του 3ου εισιτηρίου που οδηγεί στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου.

Αγωνιστικά το θέαμα ήταν μέτριο, οι γηπεδούχοι καλύτεροι, άλλωστε το λέει το τελικό σκορ, είχαν την υπεροχή με αποτέλεσμα να δημιουργούν δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Χότζα και να πετυχαίνουν 8 συνολικά τέρματα.

Τα γκολ του αγώνα

11'  1-0  E. Kαλαφάτης

49'   2-0  Α. Γεωργόπουλος

58'  3-0  Κ. Χασάι

59'  4-0  Α. Γεωργόπουλος

60'  5-0  Κ. Χασάι

72'  6-0  Κ. Χασάι

78'  7-0   Μ. Ντόστι

90'   8-0  Μ. Γκερβένη

Οι φιλοξενούμενοι από το 37' θα παίξουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Δ. Παπαδάτος θα δει την 2η κίτρινη (κόκκινη) και θα πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

* Επίσης ο Χασάι στο 37' θα σταθεί άτυχος αφού στο σουτ που επιχειρεί έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα θα σταματήσει χαμηλά στο απέναντι δοκάρι του Χότζα και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς την κ. Μ. Μάστορα και τον κ. Χ. Τοττάκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Μαγδαληνός (78' Καπογιαννάτος), Τζωρτζάτος Φ., Αγγελόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μάρκου, Τανουσάι (82' Τζωρτζάτος Γερ.), Πάπα (61' Νουρεντίνι), Καλαφάτης, Γεωργόπουλος (78' Ντόστι), Χασάι, Κουράνης (61' Γκερβένη).

Αναγέννηση:(---), Χότζα, Lulzim, Λιναρδάτος (46' Μαρούλης), Παναγόπουλος, Μπαράκος, Τζουγανάτος, Σιμωτάς Ι. (79' Νικολάκης), Παπαδάτος Δ., Μπουρλώτος, Παπαδάτος (75' Αλεξανδρόπουλος), Νικολάκης.

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου