Σάββατο, Οκτωβρίου 19

3Χ3 για την Εικοσιμία 1-0 στο Ληξούρι τον Αστέρα και μαθηματικά στους “8”

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για τον 3ο όμιλο, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", ο Α.Ο. Εικοσιμίας θα περάσει νικηφόρα και από το Ληξούρι, όπου απέναντι στον γηπεδούχο πολύ καλό σήμερα Αστέρα Ληξουρίου, θα πετύχει το απόλυτο 3Χ3 (η μοναδική ομάδα στη φάση των ομίλων που το έχει καταφέρει) με σκορ 1-0.

Αποτέλεσμα με την έναρξη του Β' γύρου, να οδηγεί μόνος την κούρσα και να βρίσκεται στους "8" και μαθηματικά πλέον.

Από την άλλη, ο Αστέρας στη συνέχεια και με ένα παιχνίδι να απομένει δύσκολα μπορεί να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα.

Σε ότι έχει να κάνει με όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι και ισορροπημένο παιχνίδι, ιδιαίτερα μετά το 0-1!.

Το γκολ του αγώνα

Στο 41' οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση και την πρόκριση τους στους "8" της διοργάνωσης.

Ο Ι. Μινέτος με καταπληκτική πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρει το νεαρό Λ. Μεσσάρη και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ, θα περάσει την μπάλα πάνω από το τερματοφύλακα Α. Αλυσανδράτο και στη συνέχεια θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.

Ένα γκολ που θα αποδειχθεί "χρυσό" για τους φιλοξενούμενους.

Αυτό το 0-1 δεν θα αλλάξει μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού και η Εικοσιμία από σήμερα, βρίσκεται στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, αντίθετα με τους γηπεδούχους που πολύ δύσκολα θα τα καταφέρουν!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Κ. Κωνσταντέλος.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ:(---)Μαρκέτος Β., Αλυσανδράτος Α., Διακάτος, Διονυσάτος, Goci, Μπαν (75' Γιαντζούδης), Λουκέρης (85' Θεοτοκάτος), Βεσάι (75' Κατσαρός), Μενεγάτος, Ζυκάι, Αλιβιζάτος (46' Κατερέλος).

Εικοσιμία:(---), Παπαστεργίου, Πετρούτσος, Κουμαριώτης, Χαραλαμπέλης, Πολλάτος Δ., Πίρρα, Αποστολάτος (75' Αραβαντινός)), Κονόμη (73' Μπούσι), Μεσσάρης, Πλατανίτης, Μινέτος Ι. (55' Φίλιππας).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου