Κυριακή, Οκτωβρίου 20

Συνέχισε με νέα νίκη στην Α2 ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ΕΣΚΑΗ, σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης", το αντρικό τμήμα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού έφτασε στη δεύτερη σερί κατάκτηση του ροζ Φ.Α..

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά στο 1ο δεκάλεπτο όμως οι φιλοξενούμενοι παίζοντας έξυπνα και σε συνάρτηση την ευστοχία τους από την περιφέρεια, κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνα τους και με σωστές επιλογές στην επίθεση έφτασαν σε σε μια ακόμα νίκη που τους δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια και τους καθιερώνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Δεκάλεπτα: 13-6, 18-23, 20-13, 18-1

Τελικό σκορ: 69-43

Διαιτητές: Κωστής - Μπακόπουλος

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Πανάς), Αντωνάτος Γ. 21 (2), Βαγγελάτος, Βασιλάτος, Αντωνάτος Η. 11 (1), Τιμοθεάτος 4, Θεοδωράτος 4, Γαρμπης, Κωνσταντάκος 3 (1), Κουνάδης, Παυλάτος 8, Καραπέτσας 5 (1), Παπαδάτος 13.

Προφήτης Ηλίας:(Κοτσώνης), Ζαχαρόπουλος 7 (1), Σερέτης 2, Αναστασόπουλος 1, Παπάνης 3 (1), Ζαρίφης 7 (1), Νίκος 8 (2), Δημέας 13 (1), Ζέλι 2.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου