Σάββατο, Οκτωβρίου 19

Πέρασε από το Σταυρό και την Πρόοδο 3-0 ο Παλληξουριακός (Εικόνες-βίντεο)

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου ή αν προτιμάτε πρώτης του α' γύρου, στο Δημοτικό Σταυρού και στο πρωινό παιχνίδι, ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός θα περάσει και από την Ιθάκη, επικρατώντας της τοπικής Προόδου με σκορ 3-0 και θα βρεθεί πλέον και μαθηματικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης (όχι ότι κρεμόταν από αυτό το παιχνίδι).

Παράλληλα, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου θα διατηρήσει το αήττητο, την κορυφή και όπως προαναφέραμε, θα κερδίσει την πρόκριση της δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Α' φάσης!

Από την άλλη οι "κοκκινόμαυροι" της Ιθάκης θα παίξουν τη δική τους πρόκριση την επόμενη αγωνιστική στο Ληξούρι με αντίπαλο την Αναγέννηση, όπου με νίκη θα βρεθούν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., με ισοπαλία θα παραταθεί λίγο ακόμη η αγωνία, ενώ με ήττα μπλέκουν και η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τα πάντα.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους καλύτερους, να παίζουν κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και τελικά να παίρνουν μία δίκαιη νίκη.

Στη διάρκεια του αγώνα είχαμε και ένα δοκάρι για τους φιλοξενούμενους σε σουτ του Αντ. Κορσιάνου.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 5' οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1.

Μετά την ωραία συνεργασία Γεωργάκη – Γαβαλά από δεξιά, ο τελευταίος θα βρει με ωραία σέντρα στην περιοχή τον Μακρυνώρη και αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Ν. Πίππου.

Σε μία ίδια περίπου φάση, αυτή την φορά από αριστερά στο 21' και πρωταγωνιστές τους Γεωργάκη – Μακρυνώρη, ο δεύτερος θα μπει περιοχή και θα βρει τον νεαρό Γ. Ζάβαλη, ο οποίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ν. Πίππου για το 0-2.

Σε μία φάση διαρκείας στο 75' οι φιλοξενούμενοι θα "κλειδώσουν" νίκη και αήττητο!

Συγκεκριμένα, ο Κορσιάνος θα κάνει το σουτ και ο Πίππος αποκρούε προσωρινά, η μπάλα θα φτάσει στον Σαμακοβλή, αλλά και πάλι θα αποκρούσει ο Πίππος, η μπάλα θα φτάσει στον Κορσιάνο και αυτή την φορά με πολύ ωραίο γυριστό σουτ, θα νικήσει το Πίππο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 0-3.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Ν. Καρραβία (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος Ν., Τσιντήλας Τ. ( 65'Μωραΐτης Α.), Βρεττός (31' Sula Μ.), Ηλιόπουλος Β., Παπαδόπουλος, Κατσαμπίρης (65' Σταματέλος), Μαγριπής, Τζάκας, Πόρτολος (46' Μανωλόπουλος), Μωραΐτης Γ. (89' Πρίφτης Μ.), Χαϊντάρι.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πυλαρινός, Γαβαλάς (69' Hoxhaj), Πολυδωράτος, Shehaj, Κορσιάνος, Σαμακοβλής, Ρεμούντης (85' Λιάβας), Μακρυνώρης, Γεωργάκης, Ζάβαλης (58' Κόλλιερ).

Βίντεο

Εικόνες





Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου