Κυριακή, Οκτωβρίου 13

Ξανά ρετιρέ ο Παλληξουριακός.... Νίκη 6-0 στο τοπικό την Αναγέννηση

Εύκολη σχετικά νίκη σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, με τον Παλληξουριακό να επικρατεί στο τοπικό και σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Αναγέννηση Ληξουρίου με σκορ 6-0.

Ήταν η 2η στη διοργάνωση, διατήρησε το αήττητο και επέστρεψε άμεσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, αφήνοντας τα Διλινάτα και πάλι στη 2η θέση.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι, με τους νταμπλούχους να είναι καλύτεροι, πιο παραγωγικοί και να κατακτούν δίκαια τη νίκη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, προσπάθησαν για το καλύτερο χωρίς να καταφέρουν κάτι σημαντικό, αν και στο πρώτο μισάωρο ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και έτσι όλα δείχνουν ότι στο μεθεπόμενο παιχνίδι τους στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης θα κριθούν τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με το 3ο εισιτήριο του ομίλου που οδηγεί στους "8" της διοργάνωσης.

Τα γκολ του αγώνα

Με γκολ από τα αποδυτήρια θα ξεκινήσουν οι τυπικά φιλοξενούμενοι και θα προηγηθούν 0-1 στο τοπικό με τον Ρεμούντη, μετά την ασίστ του Σαμακοβλή.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 4', θα σημειώσει και το 0-2 μετά από την πίεση στον Χότζα θα κερδίσει την κόντρα στο διώξιμο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 20' ο Γαβαλάς θα βγάλει τη σέντρα στην περιοχή, οι αμυντικοί δεν μπορούν να απομακρύνουν και ο νεαρός Ζάβαλης με δυνατό σουτ, θα πετύχει το 0-3 για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Στο 27' ο Σαμακοβλής με εξαιρετική κάθετη πάσα θα βρει τον Μπράτι στην περιοχή, ο οποίος εύκολα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης για το 0-4.

Kαι πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στον Άγιο Αντώνη, οι "ερυθρόλευκοι" θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, μετά τη συνεργασία Σαμακοβλή – Μπράτι, ο τελευταίος με τη μία θα στείλει τη μπάλα στο "Γ" της εστίας των γηπεδούχων.

Έτσι, το πρώτο μισό θα ολοκληρωθεί με τους "ερυθρόλευκους" να προηγούνται 5-0 και να έχουν ξεκαθαρίσει με την υπόθεση νίκη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58' θα έρθει και το 0-6 με δυνατό σουτ του Χατζιάι, μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λυκούδη από δεξιά.

Έτσι, ο Παλληξουριακός πέρασε και πάλι στην κορυφή του ομίλου διατηρώντας το αήττητο και πλέον περιμένει το τυπικό της πρόκρισης στους "8".

Από την άλλη, όπως προαναφέραμε η Αναγέννηση περιμένει την μεθεπόμενη αγωνιστική, στην οποία είναι πολύ πιθανόν θα κριθούν όλα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Ματιάτο και Κ. Πατσίκα.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση:(---), Χότζα, Σιμωτάς Χ. (89' Λιναρδάτος), Τιμοθεάτος (72' Γεωργάτος), Bushaj D., Παναγόπουλος, Μπαράκος (46' Σιμωτάς Ι.), Μπουσάι, Πάπα (46' Παπαδάτος), Παπαδάτος Δ., Βώρος, Μπουρλώτος (84' Μαρκαντώνης).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πυλαρινός (46' Shehaj), Γαβαλάς (60' Κόλιερ), Πολυδωράτος, Λυκούδης, Μακρυνώρης, Σαμακοβλής (72' Καράι), Ρεμούντης, Μπράτι (46' Δελαπόρτας), Χατζιάι, Ζάβαλης (60' Hoxhaj).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου