Σάββατο, Οκτωβρίου 19

2η σερί και άνετη νίκη για τη Σάμη 9-0 τον “Παγκέ” (Εικόνες)

Με το παιχνίδι του 2ου ομίλου, το απόγευμα στον Καραβόμυλο, συνεχίστηκε η 4η αγωνιστική στο τοπικό κύπελλο και τον Α.Ο. Σάμης να πετυχαίνει τη δεύτερη σερί νίκη του και να απομένει απλά το τυπικό της πρόκρισης του, στους "8" του τοπικού κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν του αδύναμου Παγκεφαλληνιακού με σκορ 9-0, αφού ήταν ανώτεροι, είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ενώ θα έρθουν και 9 τέρματα σε μία άνετη επικράτηση.

Ιδιαίτερη κριτική δεν θα κάνουμε, μιας και το σκορ από την "εννιάσφαιρη" Σάμη τα λέει όλα.

Απλά να αναφέρουμε ότι, ο Παγκεφαλληνιακός είχε ένα δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75’ του Παπαναστασάτου, όπου απέκρουσε αρχικά ο Κιοράι και στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4’ η Σάμη θα ανοίξει το σκορ με τον Καρασαββίδη με ωραίο διαγώνιο σου από πλάγια δεξιά στην περιοχή για το 1-0.

Στο 7’ θα έχουμε το 2-0 για τους γηπεδούχους με τον Αλυσανδράτο, ο οποίος θα κερδίσει τις κόντρες και με ωραίο σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μανέντη.

Στο 9’ και πάλι ο Αλυσανδράτος μετά από ωραία συνεργασία με τον Καρασαββίδη από δεξιά, με ωραίο πλασέ θα σημειώσει το 3-0.

Ο Καρασαββίδης στο 18' θα πετύχει το 4-0 και πάλι με πολύ ωραίο δεξί σουτ και ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια.

Στο 38´ θα έχουμε το 5-0 για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου και πάλι με τον Καρασαββίδη, ο οποίος θα περάσει και τον τερματοφύλακα Μανέντη και σε κενή εστία θα πλασάρει, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Στο 42’ θα έχουμε το 6-0 με αυτογκόλ του Παπαναστασάτου, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα.

Αυτό θα είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο 60’ ο Πολυχρονάτος θα πετύχει το 7-0 με ωραίο δεξί πλασέ που θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μανέντη.

Στο 68’ ο Παπαβασιλείου θα είναι ο σκόρερ του 8-0, αφού θα επωφεληθεί από τις κόντρες, θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 9-0 θα σημειώσει και πάλι ο Παπαβασιλείου με ωραίο συρτό, διαγώνιο δεξί σουτ. 

Αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στον Καραβόμυλο.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Ελ. Βαγγελάτο (φίλαθλος).

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Κιοράι, Παπαβασιλείου, Πολυχρονάτος, Καραγιαννάκης (46' Ελμαζάι), Παπαδάτος, Μετάι (70' Κολοκούρης), Δελαπόρτας, Αλυσανδράτος Δ., Καρασαββίδης (46' Φιλιππάτος), Περιβολάρης (70' Σπυράτος), Μωραΐτης Κ. (46' Κλαουδάτος).

Παγκεφαλληνιακός:(----), Μανέντης, Χρυσανθακόπουλος Ι. (46' Hoxha), Μπίντα, Ψάλτης, Χρυσανθακόπουλος Σπ., Γεωργιάδης, Στρατιώτης, Λεωνιδάκης, Τριανταφύλλη, Παπαναστασάτος, Ροντο.

Εικόνες











Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου